GOST RESTORANA UPUCAN U GLAVU: Užasavajući snimak, maskirani razbojnik uleteo sa pištoljem, a onda ISPALIO HITAC (VIDEO)
Foto: Youtube/abc7NY, Facebook

jezivo

GOST RESTORANA UPUCAN U GLAVU: Užasavajući snimak, maskirani razbojnik uleteo sa pištoljem, a onda ISPALIO HITAC (VIDEO)

Planeta -

Gost ribljeg restorana upucan je u glavu tokom oružane pljačke na Menhetnu u Njujorku.

Zastrašujući trenutak, koji se dogodio u četvrtak nekih 2 sata iza ponoći, zabeležila je kamera.

Na snimcima koje je objavila njujorška policija vidi se maskirani razbojnik koji drži pištolj na samo nekoliko centimetara od glave žrtve koja večera za šankom. Razbojnik je pokupio gotovinu i telefone nakon čega se uputio ka izlazu, međutim, iznenada se vratio i ispalio hitac u gosta.

Osumnjičeni, obučen u crno i sa maskom preko lica, prethodno je naručio hranu i otišao. Vratio se oko 10 minuta kasnije, ušao u toalet, a onda izašao mašući pištoljem. Naredio je blagajniku restorana i jedinoj mušteriji da mu daju novac i svoje mobilne telefone nakon čega je upucao gosta.

Žrtva Harison Fereira (37) nekim čudom je ostao živ i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju.

Grejs Penja (70), majka upucanog muškarca, navodi da porodica tek treba da kaže njenoj unuci da je Harison teško povređen.

Harison Fereira
foto: Youtube/abc7NY, Facebook

Penja je dodala da je poslednja dva dana bdela pored kreveta svog sina u bolnici gde je priključen na aparate i ne može da govori.

Kamera je nedavno, podsetimo, zabeležila i šokantan trenutak kad je nekadašnji brazilski fudbalski reprezentativac Fred (40) opljačkan nasred ulice u Rio de Ženeiru.

(Kurir.rs/Z.Ko/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track