UBITAČNO RUSKO ORUŽJE SE "RASCVETALO" POSLE KATASTROFALNE DETONACIJE: Jezivi snimak sa fronta, deformisan do NEPREPOZNATLJIVOSTI
Foto: Youtube/Gung Ho Vids/Twitter/@Osinttechnical

UBITAČNO RUSKO ORUŽJE SE "RASCVETALO" POSLE KATASTROFALNE DETONACIJE: Jezivi snimak sa fronta, deformisan do NEPREPOZNATLJIVOSTI

Planeta -

Snimak uništenog ruskog raketnog bacača, nakon navodnog kvara, postao je viralan na društvenim mrežama.

Sovjetski BM-21 Grad je višecevni raketni sistem montiran na kamion, a jedno vozilo prikazano na snimku deformisano je skoro do neprepoznatljivosti nakon eksplozije.

Nije jasno gde je i kada tačno napravljen snimak.

Snimak je u nedelju na društvenoj mreži X podelio korisnik koji tvrdi da radi kao analitičar za američku istraživačku organizaciju Centar za pomorske analize (CNA).

Video je već pregledan 190.000 puta.

Korisnik je napisao: "Ruski vojnik snima razbijene ostatke višecevnog raketnog bacača BM-21 Grad nakon katastrofalne eksplozije.

Na snimku se čuje čovek iza kamere kako govori ruski i smeje se.

- Sve je trulo, dešava se. Po ovakvom vremenu sve brzo truli. Nadam se da je posada bila unutra - kaže on na snimku.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Index/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track