AKROBATA PAO SA TOČKA SMRTI Božićni spektakl odmah prekinut
Foto: Printscreen/ Youtube

užas

AKROBATA PAO SA TOČKA SMRTI Božićni spektakl odmah prekinut

Planeta -

Cirkus Hipodrom u sredu uveče je morao da prekine svoju predstavu u Engleskoj nakon što je akrobata doživeo nesreću tokom izvođenja vratolomije na tzv. divovskom točku smrti.

Publika, među kojom su bila i mala deca, užasnuto je gledala kako muškarac, navodno u 20-im godinama, pada s visine od 10 metara.

Organizatori kažu da je muškarac, koji je zadobio prelome kostiju, ostao pri svesti, ali božićni spektakl odmah je prekinut.

"Akrobata je odmah prebačen u Univerzitetsku bolnicu Džejms Pedžet, lekari su pratili njegovo stanje tokom noći i on je trenutno stabilno. Ovakav nemili događaj zastrašujuć je za sve uključene. Želimo brz oporavak kolegi iz naše ekipe. Želeli bismo da se zahvalimo publici koja je imala puno razumevanja i ostala mirna nakon incidenta" rekao je menadžer cirkusa za Sky News.

"Dva člana publike, navodno policajac koji nije bio na dužnosti i bolničar, odmah su priskočili u pomoć. Akrobata je očito loše procenio situaciju" krenuo je da skoči kroz jedan od točaka i proklizao te pao na pod" rekao je Džek Džej, šef cirkusa.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track