HELLO KITTY UBISTVO U HONG KONGU: Pokušala da ukrade novac klijenta i to je skupo koštalo - JEZIVO UBISTVO manekenke šokiralo svet
Foto: Printscreen/Youtu/ Dire Trip

JEZIVO UBISTVO U HONG KONGU

HELLO KITTY UBISTVO U HONG KONGU: Pokušala da ukrade novac klijenta i to je skupo koštalo - JEZIVO UBISTVO manekenke šokiralo svet

Planeta -

U Hong Kongu, 14. aprila 1999. godine, preminula je Fan Man Yee, mlada hostesa noćnog kluba, nakon mesec dana brutalnog maltretiranja, a šta su ubice uradile nakon njene smrti će vas šokirati.

Fan Man Yee je imala samo 23 godine kada je preminula, ali je za to kratko vreme život nije mazio. Roditelji su je napustili kada je bila dete, te je odrasla u sirotištu u Hong Kongu. Nakon što je napunila 16 godina, morala je sama da se stara o sebi i upala je opasan prostitucije, droge i kriminala. Kada se zaposlila kao hostesa u jednom noćnom klubu, upoznala je čoveka po imenu Chan Man-lok, koji je zapečatio njenu sudbinu.

Fan Man Je, Helo Kiti
foto: Printscreen/Youtu/ Dire Trip

Noćni klub u kome je Fan radila, okupljao je većinu kineske mafije, zbog čega je stalno bila okružena moćnim i opasnim ljudima.

Chan Man-lok je redovno posećivao klub i Fan mu je bila miljenica i ubrzo je postala deo njegove ekipe, koja je uključivala i druge pratioce.

U nedostatku para i droge, Fan je odlučila da od Chan-a ukrade 4000 dolara, ali je u kratkom roku uhvaćena. Fan je odmah vratila novac, ali je Chan zahtevao previsoku kamatu. Kako ona to nije mogla da isplati, tražio je druge načine za isplatu.

Fan Man Je, Helo Kiti
foto: Printscreen/Youtu/ Dire Trip

Neželeći da čeka, Chan je uz pomoć svoje ekipe kidnapovao Fan i nehumano je maltretirao. U periodu od mesec dana Fan silovana, paljena i zlostavljana do neopisivog stepena, od čijih je posledica preminula.

Zašto je ubistvo nazvano Hello Kitty slučaj

U maju 1999. godine četrnaestogodišnja devojčica, požalila se policiji da je proganja duh žene koja je vezivana električnom žicom i dugo maltretirana. Međutim, policija je nije shvatala ozbiljno, rekavši da su to samo noćne more.

Njihovo interesovanje devojčica je izazvala rekavši da je učestvovala u ubistvu žene, koja je proganja. Policajci su je dopratili do stana, gde ih je sačekao jeziv prizor. U stanu su pronašli veliku Hello Kitty plišanu lutku sa obezglavljenom lobanjom žene.

Slučaj je ostao poznat kao Hello Kitty ubistvo i smatra se jednim od najrazvratnijih zločina u Hong Kongu.

Kurir.rs

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track