TRAGIČAN SNIMAK EVAKUACIJE STUDENATA KRUŽI MREŽAMA Skakali sa terase u nadi da će se spasiti od pomahnitalog ubice (VIDEO)
Foto: Printscreen

novi detalji

TRAGIČAN SNIMAK EVAKUACIJE STUDENATA KRUŽI MREŽAMA Skakali sa terase u nadi da će se spasiti od pomahnitalog ubice (VIDEO)

Planeta -

Jedna od studentkinja Filozofskog fakulteta, koja je sa svojim kolegama bila u zgradi tokom pucnjave koja se juče dogodila u Pragu, opisala je ponašanje ubice Davida Kozaka. Reporter Češkog radija razgovarao je sa devojkom na odeljenju hirurgije Opšte univerzitetske bolnice.

"Imali smo sat vremena, a onda su počeli čudni pucnji. Mislili smo da se neko glupira u hodniku, i odjednom je neko pucao kroz vrata. Tako smo se krili ispod klupa i to je bilo sve što smo mogli“, opisala je devojka šta se dogodilo u zgradi fakulteta u četvrtak.

Prema njenim rečima, ubica se ubrzo vratio i ponovo počeo da puca i da razvaljuje vrata, pa je ona iskočila kroz prozor.

"Bili smo na četvrtom spratu, pa smo istrčali na krov i onda smo se zavukli iza ugla, a ispod nas je bio balkon. Bili smo tamo dosta dugo i čekali smo", istakla je.

"Onda smo čuli da se popeo kroz prozore iza nas, pa smo skočili na balkon. Tu smo razbili prozor, ušli smo kroz prozor i skočili dole", dodala je devojka i istakla da su se spasioci sastali u dnu zgrade.

(Kurir.rs/Novinky/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track