CRNA SLIKA RUSIJE: Analitičar za Kurir dao STRAŠNE prognoze: Nigde život nije JEFTINIJI! Završiće kao Navaljni, možda je i OTRUJU
Foto: AP Alexander Zemlianichenko

kurir tv

CRNA SLIKA RUSIJE: Analitičar za Kurir dao STRAŠNE prognoze: Nigde život nije JEFTINIJI! Završiće kao Navaljni, možda je i OTRUJU

Planeta -

Darko Obradović stručnjak za bezbednost, gostujući u emisiji "Puls Srbije" približio je gledaocima dešavanja u Rusiji.

Alexei Navalny, Aleksej Navaljni
foto: AP/Alexander Zemlianichenko

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni služiče ostatak 19-godišnje zatvorske kazne u zatvoreničkoj koloniji poznatoj kao "Polarni vuk".

Rusija, Baltičke države, Vladimir Putin
foto: Shutterstock, Liane Nothaft / Panthermedia / Profimedia, Gavriil GRIGOROV / AFP / Profimedia

Njegova portparolka Kira Jarmiš saopštila je u ponedeljak da je Navaljni, nakon skoro tri nedelje tokom kojih se ništa nije znalo o njemu, lociran u toj zatvoreničkoj koloniji čije čije je zvanično ime IK-3.

Jekaterina Duncova, Predsednićki izbori
foto: Printscreen YouTube

Navaljni negira sva dela zbog kojih je osuđen i tvrdi da je završio u zatvoru zato što je viđen kao pretnja ruskoj političkoj eliti.

- Nigde na svetu nije jeftiniji život nego u Rusiji... Sve je to crna slika jedne zemlje... - podsetio je na sva ubistva koja su obeležila poslednju deceniju političke scene u Rusiji pa istakao:

Kremlj ne preza ni od čega, Navaljni je živ samo zato što im odgovara da bude živ - započinje razgovor Obradović.

03:21

CRNA SLIKA RUSIJE: Analitičar za Kurir dao STRAŠNE prognoze: Nigde život nije JEFTINIJI! Završiće kao Navaljni, možda je i OTRUJU!

Njegove prognoze povodom ovih dešavanja su sledeće:

- Videćemo kako će proći Putinov izazivač Jekaterina Duncova. To je dakle pravnica i novinarka, koja je ustalasala Kremlj, i sada su na redu kontra mere protiv nje i njenih pristalica. Prognoze su takve da cenimo da će završiti kao Navaljni, pre nego što će ugroziti Putina, možda bude i otrovana. Putin vlast neće dati, jer nije njegova, nego celog sistema... - rekao je Obradović.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:29

EVAKUACIJA U KRIMU! Rusija NE PAMTI OVO: Četiri ljudi poginulo, DVA MILIONA BEZ STRUJE! Preko 2.000 vozila zarobljeno i zatvoreno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track