KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA LIKVIDIRAN NASRED ULICE: Nadzorna kamera snimila jezivu scenu! UBICA ČEKAO DA IZAĐE SA ŽURKE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

zločin

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA LIKVIDIRAN NASRED ULICE: Nadzorna kamera snimila jezivu scenu! UBICA ČEKAO DA IZAĐE SA ŽURKE (VIDEO)

Planeta -

Tijago Rodrigez, kandidat za gradonačelnika Guaruže, ubijen je nakon žurke u tom brazilskom gradu.

Na užasavajućem snimku vidi se da je pokušao da pobegne ubici, trčeći ulicom i nakon što je upucan, ali je pao na trotoar nakon čega je ponovo upucan. Mediji navode da je pogođen sa devet hitaca. Napadač je nosio masku.

Rodrigez, koji je inače bio nezavisni novinar, učestvovao je u razotkrivanju nepravilnosti u zdravstvenom sektoru i pisao o korupciji u drugim sferama javnog života. Pokrenuo je vlastiti kanal i počeo da dobija molbe za pomoć od stanovnika.

Policija je saopštila da je Rodrigez ubijen nakon što je pozvan da izađe na ulicu. Napustio je zabavu u pratnji prijatelja, koji još nije identifikovan, a čim je izašao napadač je zapucao.

Njegov automobil je pronađen sa izduvanom gumom.

Fernando Viljavisensio, kandidat za predsednika Ekvadora, podsetimo, ubijen je početkom avgusta na predizbornom mitingu u Kitu u sredu. Viljavisensio je bio narodni poslanik u skupštini, a ubijen je kad je ulazio u automobil kojim je trebalo da se udalji sa mesta održavanja mitinga.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track