DEČAK (16) SNIMLJEN KAKO SA LISICAMA NA RUKAMA OČAJNIČKI BEŽI ULICOM USRED NOĆI Iza ove potresne scene krila se još JEZIVIJA PRIČA
Foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

DEČAK (16) SNIMLJEN KAKO SA LISICAMA NA RUKAMA OČAJNIČKI BEŽI ULICOM USRED NOĆI Iza ove potresne scene krila se još JEZIVIJA PRIČA

Planeta -

Šokantan trenutak kada dečak s lisicama na rukama očajnički trči ulicom nakon što je pobegao od očuha koji je na smrt izbo njegovu majku snimljen je nadzornom kamerom.

Vitalij Ormandži (42) uzeo je kao taoce svoju bivšu ženu Anu Boltnevu (36) i njenog sina Bogdana (16) u Sterlitamaku u Rusiji.

Oboje je udarao i tukao bejzbol palicom i pretio im pištoljem da mu daju novac, navodi se u izveštajima. Uzvratili su, a dečak je uspeo da pobegne uprkos lisicama na rukama, kažu u policiji.

Na snimku se vidi kako trči do stana svog prijatelja, gde su potom pozvali policiju.

Vitali Ormandži, Ana Boltneva, Rusija
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Ugledna ruska aktivistkinja za ljudska prava i borac protiv nasilja u porodici Aljona Popova rekla je da je dečakova majka bila "već mrtva", kada su policajci stigli na mesto zločina.

- Ubica ju je ubo nekoliko puta i nožem joj presekao ključnu kost i vrat - rekla je ona.

Njegova namera da ubije bila je jasna jer je na mesto zločina doneo "crnu pogrebnu vrpcu", dodala je ona.

- Kada se bivša supruga vratila kući, došlo je do svađe između nje i optuženog, tokom koje je ženin sin uspeo da pobegne i preko prijatelja kontaktirao policiju - saopštio je ruski istražni komitet.

- Optuženi je u tom trenutku žrtvi nekoliko puta ubo nožem u predelu vrata i grudnog koša. Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta - dodali su.

Vitali Ormandži, Ana Boltneva, Rusija
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Izbezumljeni dečak je kasnije ispričao šta se desilo, otkrivajući da je bio sam kod kuće kada je osumnjičeni provalio.

Njegov očuh uperio je pištolj u tinejdžera, vezao mu ruke i noge, začepio usta i uzeo mobilni telefon, rekao je policiji.

- Ubica je rekao da je sve ovo planirao tri meseca. On ih je posmatrao, kupio novi auto da ne bi bio primećen i dobio ključeve od ulaza za hitne slučajeve kako ga ne bi uhvatile sigurnosne kamere - rekla je Popova, koja je upoznata sa slučajem.

Kada je Ana ušla u stan, napao ju je, počeo da je tuče i traži novac. I nju i Bogdana je tukao pesnicama i palicom, koju je poneo sa sobom sa pištoljem.

Vitali Ormandži, Ana Boltneva, Rusija
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Dok je osumnjičeni tražio da veže Anu, njegov sin je uspeo da se oslobodi i otišao je da pozove pomoć. Istražni komitet je potvrdio da je Ormandži priveden i optužen za ubistvo.

On je pobegao sa mesta zločina, ali je sledećeg dana uhapšen dok se vozio u Sterlitamaku, drugom po veličini gradu u ruskoj republici Baškortostan.

U ovom slučaju, evidencija pokazuje da je žena dva puta tužila Ormandžija zbog ranijih slučajeva nasilja u porodici.

Tukao ju je nekoliko sati, pretio joj je nožem, čupao je za kosu, hteo da je udavi, udarao po licu, pretio joj flašom kiseline.

Zapisi pokazuju da je žrtva povukla žalbe i pokušala da privatno reši probleme sa Ormandžijem.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Prenela M.M.C

Bonus video:

00:52

ZBOG PRELJUBE SKONČALA U PAUKOVOJ MREŽI! Horor priča iz Golubinaca: Prvo zatekao suprugu u zagrljaju sa slugom i ODMAH GA UBIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track