MAJKA ČETVORO DECE UMRLA DOK SU JOJ ĆERKE OTVARALE POKLONE "U šoku smo, bila je zdrava, imala je tek 33 godine..."
Foto: Printscreen/Facebook

MAJKA ČETVORO DECE UMRLA DOK SU JOJ ĆERKE OTVARALE POKLONE "U šoku smo, bila je zdrava, imala je tek 33 godine..."

Planeta -

Mlada majka četvero dece iznenada je preminula dok su joj kćeri otvarale poklone koje im je kupila za Božić.

Ešli Stanik iz Australije rekla je svom bivšem partneru i ocu dece da se ne oseća dobro i da mora da legne. Njena zadnja želja bila je da snimi reakciju kćeri na otvaranje darova. Porodica se pokušava pomiriti s iznenadnom smrću 33-godišnjakinje budući da nije bilo nikakvih znakova da joj je zdravlje loše.

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti šta se dogodilo - rekla je njena rođaka Kasandra.

Ešli je išla u kupovinu poklona na Badnji dan, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za praznike, otišla je na kratko da odspava.

- Moj brat je pokušao da je probudi oko 14.30 sati, ali već je bilo prekasno. Napustila nas je - priseća se Kasandra.

Dok su njena deca od 17, 12, osam i četiri godine otvarala svoje poklone koje je večer pre stavila pod božićno drvo, Ešli je umrla.

Trenutno su s ocem, koji ne može priuštiti troškove sahrane jer prima invalidsku penziju. Porodica takođerne zna kome će pripasti kuća koja je pod njenim imenom. Početkom nedelje, otvorili su GoFundMe stranicu kako bi prikupili novac za plaćanje sahrane i pomoć za decu.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prenela M.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track