DEČAK (14) UBIO MAJKU I OCA, SESTRU TEŠKO POVREDIO Posle krvavog pira pozvao policiju i ISPRIČAO ŠOK PRIČU
Foto: Shutterstock

UŽAS U KALIFORNIJI

DEČAK (14) UBIO MAJKU I OCA, SESTRU TEŠKO POVREDIO Posle krvavog pira pozvao policiju i ISPRIČAO ŠOK PRIČU

Planeta -

Dečak (14) uhapšen je nakon što je, kako se sumnja ubio svoje roditelje i pokušao, ali nije uspeo da ubije svoju mlađu sestru.

Se Vang i njen suprug Lu Jang, oboje stari 37 godina, pronađeni su mrtvi u svojoj seoskoj kući u okrugu Fresno u Kaliforniji u sredu uveče.

Dečak je navodno pokušao da ubije svoju 11-godišnju sestru, ali se očekuje da će se ona oporaviti od zadobijenih povreda. Još jedan brat, star 7 godina, takođe je bio kod kuće, ali nije povređen.

Dečak je pozvao hitnu pomoć i tvrdio da je uljez provalio u kuću, ubio njegove roditelje i napao njegovu sestru pre nego što je pobegao u kamionetu, saopštila je policija.

Kancelarija šerifa okruga Fresno saopštila je da su patrole pronašle tela roditelja i teško povređene devojčice, koja je hitno prevezena u bolnicu, i razgovarali sa tinejdžerom.

Tokom razgovora pronašli nedoslednosti u dečakovoj priči i formirali stav da je on to navodno izmislio da bi prikrio tragove.

Navodno je koristio više oružja da ubije svoje roditelje i pokuša da ubije svoju sestru, navodi se u šerifovom saopštenju. Dečak je uhapšen i optužen za ubistvo i jednu za pokušaj ubistva.

Motiv za ubistva još nije poznat.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prenela M.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track