MAJKA UBILA DVOJE DECE, POLICIJU SLAGALA DA JE UPAO PROVALNIK Našli je povređenu u kući, NESTALA ZA NEKOLIKO DANA, POTRAGA U TOKU
Foto: Colorado Springs Police Department

MAJKA UBILA DVOJE DECE, POLICIJU SLAGALA DA JE UPAO PROVALNIK Našli je povređenu u kući, NESTALA ZA NEKOLIKO DANA, POTRAGA U TOKU

Planeta -

Policija i FBI tragaju za majkom iz Kolorada koja je osumnjičena da je ubila dvoje svoje dece i ranila treće.

Kimberli Singler (35) optužena je da je lagala o provali u njen dom ranije ovog meseca u kojoj je dvoje od troje njene dece pronađeno mrtvo, saopštila je policija Kolorado Springsa u četvrtak.

Kimberli je poslednji put viđena decembra. 23, saopštila je policija. Za njom je raspisana poternica po četiri tačke optužnice za teško ubistvo prvog stepena, dve tačke za krivično delo ubistvo u pokušaju, tri tačke za krivično delo zlostavljanje dece i jednu za krivično delo napad prvog stepena.

Nakon što je primila poziv hitne pomoći za provalu 12. 19, policija Kolorado Springsa reagovala je na lice mesta i pronašla ženu i 11-godišnju devojčicu povređene, i mrtve devetogodišnju devojčicu i sedmogodišnjeg dečaka, saopštile su vlasti.

Majci i povređenoj ćerki je ukazana pomoć na licu mesta pre nego što su prebačene u okružnu bolnicu, saopštila je policija.

Nakon dalje istrage, policija je saopštila da je prvobitna prijava o provali neosnovana, navodi se u saopštenju za javnost.

Sud je odredio kauciju od 10 miliona dolara za ženu, ali su detalji naloga za hapšenje zapečaćeni prema sudskom nalogu, saopštila je policija.

11-godišnja ćerka se oporavlja i bezbedna je i nalazi se u oblasti Kolorado Springsa, dodala je policija.

Kurir.rs/ABC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track