RANJENI VOJNIK OČAJNIČKIM TRZAJEM IZBEGAO SMRT: Ležao među telima saboraca kad je naišao dron, a onda hteli da ga DOKUSURE (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok scena

RANJENI VOJNIK OČAJNIČKIM TRZAJEM IZBEGAO SMRT: Ležao među telima saboraca kad je naišao dron, a onda hteli da ga DOKUSURE (VIDEO)

Planeta -

Ranjeni vojnik očajničkim potezom izbegao je smrt kad je dron ispustio granatu na njega na prvoj liniji fronta u Ukrajini!

Na snimku koji je zabeležio izviđački dron vidi se ranjeni vojnik koji je okružen telima mrtvih saboraca. Dron se namešta iznad njega i iznenada ispušta granatu, međutim, vojnik očajničkim trzajem uspeva da je šutne dok pada i tako sačuva život.

Za sada nije poznato gde je zabeležena scena.

Pojedini vojni blogeri navode na Telegramu da se na snimku vidi ruski vojnik, međutim, to nije moguće reći sa sigurnošću. Nijedna strana se za sada nije zvanično oglasila povodom snimka dok sudbina vojnika nije poznata.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track