DEVOJKA OTKRILA JEZIVI BUNKER U PODRUMU BAKINE KUĆE: Pronašla tajna vrata, a onda su ISPLIVALE TAJNE prethodnog vlasnika (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neverica

DEVOJKA OTKRILA JEZIVI BUNKER U PODRUMU BAKINE KUĆE: Pronašla tajna vrata, a onda su ISPLIVALE TAJNE prethodnog vlasnika (VIDEO)

Planeta -

Devojka iz Amerike otkrila je svojevrsni nuklearni bunker u kući u kojoj je živela njena bake!

Snimak skloništa za slučaj apokalipse pregledan je skoro četiri miliona puta na TikToku i ima nepunih sedam hiljada komentara.

Napomenula je da njena baka nije mogla da silazi niz stepenice i da sredi podrum tako da je neobična postavka u podrumu i dalje primetna. Devojka navodi da je slučajno otkrila skrivena vrata u ormaru. Prethodni vlasnik je očigledno koristio taj prostor za skladištenje konzervirane hrane i kao sef za oružje u iščekivanju nuklearnog rata.

Kutija za električne prekidače krije skrivena vrata koja vode u betonski bunker.

- Kad smo kupili kuću ovde je bilo puno skladište konzervirane hrane - navodi devojka.

Na snimku se vidi nekoliko starinskih gas-maski, zarđale limenke sa svećama, pumpa za vodu, šest dasaka za spavanje...

Dženifer Litl iz Kalifornije, podsetimo, tokom premeštanja nameštaja u svojoj sobi otkrila je šaht koji vodi do bivšeg skloništa za bombe iz Hladnog rata. Sklonište za bombe, izgrađeno 50-ih godina prošlog veka, imalo je čak spavaću sobu i ventilaciju.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:41

EVAKUISANA SRPSKA RUKOMETAŠICA: Prvo sam čula sirene, a onda: BRZO, BRZO, DOLE U PODRUM! Bilo je sve gore, a u skloništu JEZIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track