PLAŠILA SE DA NEĆE DA MU BUDE PRVA: Profesorka (32) se slikala gola za đaka (15), dodirivala ga u kolima dok joj je BEBA bila tu
Foto: Ouachita Parish Sheriffâs Office, West Monroe high

TEJTUM HEČ DALA OTKAZ U SREDNJOJ ŠKOLI U LUJZIJANI, PA UHAPŠENA

PLAŠILA SE DA NEĆE DA MU BUDE PRVA: Profesorka (32) se slikala gola za đaka (15), dodirivala ga u kolima dok joj je BEBA bila tu

Planeta -

Tejtum Heč (32), profesorka iz Lujzijane, uhapšena je pod optužbom da je slala svoje gole slike 15-godišnjem dečaku i neprikladno ga dodirivala u automobilu dok je njena beba bila tu.

Njujork post prenosi da se Heč brinula da ona neće biti ta sa kojom će dečak izgubiti nevinost.

Navodi se da je Heč, profesorka srednje škole "Vest Monro" koja je u međuvremenu dala otkaz na to radno mesto, oko godinu i po dana sa dečakom razmenjivala poruke neprikladnog sadržaja.

Tejtum Heč
Tejtum Hečfoto: Ouachita Parish Sheriffâs Office, West Monroe high

Sudski dokumenti pokazuju da je ona u tim porukama dečaku predlagala da se uvuče prozor njene spavaće sobe kako bi imali se*s.

Navodi se da su se njih dvoje pre oko godinu dana našli u blizini žrtvine kuće gde mu je Heč u kolima dodirivala genitalije dok je njena beba bila takođe u automobilu.

Devojka
foto: Ouachita Parish Sheriffâs Office, West Monroe high

Ona je tinejdžeru jednom prilikom kazala da strahuje da će on pronaći neku koja će mu biti "prva", nakon što joj je dečak rekao da se plaši.

Otac dečaka je saznao za njihovu vezu i obratio se policiji, kojoj je tinejdžer pokazao poruke koje je razmenjivao sa profesorkom.

Žrtva je tvrdila i da je od Heč dobijao i njene gole slike, ali su one izbrisane pošto je profesorka koristila mod za nestajanje fotografija na Instagramu.

Fotografija se pojavila nakon forenzičkog daunlouda podataka.

(Kurir.rs/The New York Post/Preveo: N. V.)

Bonus video:

22:31

KAKO PREPOZNATI ZLOSTAVLJANJE NA RADNOM MESTU: Mobing - problem koji traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track