KUĆA PUTINOVOG NEĆAKA SPALJENA DO TEMELJA! Porodica ruskog predsednika na meti napadača ROMANU PRETHODNO ZAPALILI I HOTEL (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

šokantna scena

KUĆA PUTINOVOG NEĆAKA SPALJENA DO TEMELJA! Porodica ruskog predsednika na meti napadača ROMANU PRETHODNO ZAPALILI I HOTEL (VIDEO)

Planeta -

Kuća bliskog rođaka ruskog predsednika Vladimira Putina u Rjazanju izgorela je do temelja pod misterioznim okolnostima!

Kuću je koristio nećak ruskog predsednika Roman Putin (45). Najstariji Romanov sin nalazio se u kući koju je iznenada zahvatila vatra, ali je uspeo da izađe bez povreda. Policija još istražuje uzrok požara dok pojedini mediji navode da je u pitanju sabotaža. Roman se u trenutku požara nalazio van grada.

Požar, Vladimir Putin, rođak, zapaljena kuća
foto: Printscreen/Twitter

To je inače drugo imanje povezano sa Romanom koje je spaljeno u poslednjih nekoliko meseci.

Prethodno su nepoznati počinioci spalili hotel u udaljenom Novom Urengoju u kome je Roman imao kancelarije. Šteta je procenjena na desetak miliona evra. Incident se dogodio nakon što je Roman bio povezan sa planom da ugosti dva talasa izbeglica iz oblasti Donbasa u istočnoj Ukrajini. Roman je ponudio da lično finansira treći talas od 500 izbeglica u znak podrške Putinovoj invaziji. Pojedini mediji navode da policija nije postigla napredak u privođenju počinilaca pravdi.

Roman se inače nalazi pod sankcijama Zapada zbog povezanosti sa ruskim predsednikom. Navodno je započeo svoju karijeru u tajnim službama nakon čega je godinama radio u Federalnoj službi bezbednosti. Na kraju je prešao u lokalnu upravu pre nego što je osnovao kompaniju pod nazivom Putin Consulting za trgovinu poznatim porodičnim imenom.

Кontroverzni biznismen osnovao je i stranku Narod protiv korupcije, ali nije uspeo da dobije mesto u parlamentu.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:45

KUĆA MI JE SPALJENA DO TEMELJA, A ZAPALILI SU JE ROĐACI!? Bolna ispovest voditelja Kurir TV: Drugu kuću nismo imali (video)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track