NESTALE 4 UČENICE ZA MESEC DANA: Došle na razmenu, nisu se poznavale, a trag im se izgubio po ISTOM SCENARIJU (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

misterija

NESTALE 4 UČENICE ZA MESEC DANA: Došle na razmenu, nisu se poznavale, a trag im se izgubio po ISTOM SCENARIJU (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Za samo mesec dana u južnoj Australiji nestale su četiri tinejdžerke koje su došle na razmenu učenika!

Nestale su na isti način. Uzele su nekoliko svojih stvari i neprimećeno otišle iz kuće porodice koja ih je ugostila tokom razmene učenika.

Policija nema saznanja o vezi između nestalih devojaka. Tinejdžerke i njihove porodice nisu se poznavale sa porodicama kod kojih su došle na razmenu, nemaju zajedničke prijatelje, a prema onome što je do sada poznato nisu imale ni kontakt jedna sa drugom.

Australijska porodica koja je ugostila Sani Ngajen (17) otkrila je detalje nestanka tinejdžerke.

- Večerali smo oko 19 sati nakon čega se Sani vratila u svoju sobu. Oko 23 sata sam otišla u njenu sobu i shvatila da je nema. Primetila sam da je spakovala svoj ranac sa nekoliko odevnih predmeta i obuće. Celu sam noć sedela pokraj mobilnog i čekala poziv - rekla je majka porodice kod koje je Sani bila na razmeni.

Porodica je jako zabrinuta jer Sani ne govori baš dobro engleski jezik.

- Obično se oslanja na nekoga ko može da joj prevodi. Moraće sama da se snalazi. Ima svoje važne stvari poput laptopa i pasoša, ali sve ostalo je ostavila ovde. Uključujući sve svoje lekove koji su joj jako važni - rekla je žena.

Domaćini su saznali kad su otišli da prijave nestanak policiji u Marionu da Sani nije jedina učenica na razmeni koja je nestala. Tri ostale tinejdžerke su takođe očigledno pobegle, međutim, policija trenutno ne vidi nikakvu vezu.

- Sve linije istrage pokazuju da su neke od njih možda otputovale u inostranstvo i možda su još tamo - rekao je portparol policije.

Sani ima bankovni račun sa pristupom novcu, ali porodica ne zna jesu li izvršene bilo kakve isplate ili transakcije od ponedeljka kad je nestala.

(Kurir.rs/Feniks magazin/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:39

SLUČAJ NESTALE DEVOJČICE U TRŽNOM CENTRU Jovanović: Zatvaraju sve izlaze u roku od 15 minuta, i šok! Znate šta nalaze u WC-u?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track