"SAČEKAJTE, REĆI ĆEMO VAM KOJA JE NJIHOVA SUDBINA": Hamas objavio SNIMAK izraelskih talaca, među njima i Noa, oteta sa festivala
Foto: Printscreen/Twitter

OTETI MOLE VLADU SVOJE ZEMLJE DA IH VRATI KUĆI

"SAČEKAJTE, REĆI ĆEMO VAM KOJA JE NJIHOVA SUDBINA": Hamas objavio SNIMAK izraelskih talaca, među njima i Noa, oteta sa festivala

Planeta -

Palestinska ekstremistička organizacija Hamas objavila je novi video snimak na kojem pokazuje troje izraelskih talaca koje drži u Pojasu Gaze.

Tajms of Izrael navodi da vlasti te zemlje ovakve snimke karakterišu kao oruđe psihološkog ratovanja, a većina izraelskih medija ne objavljuje te klipove.

Noa Argamani
Noa Argamanifoto: Printscreen/Twitter

Snimak je sinoć objavljen na društvenim mrežama.

- Sačekajte nas.. sutra ćemo vam reći njihovu sudbinu. Vaša vlada vas laže - navodi se u poruci Hamasa koja prati klip od 37 sekundi.

Tajms of Izrael navodi da nije poznato kada je snimak nastao, a na njemu se nalaze Noa Argamani (26), Josi Šarabi (53) i Itaj Svirski (38).

Noa Argamani, otmica, Izrael, roditelji
foto: Printscreen/Twitter

Agramani je od njih troje najpoznatija široj javnosti po snimku njene otmice koji su hamasovci izveli prilikom upada na jug Izraela 7. oktobra i masakra koji su počinili na muzičkom festivalu Supernova kojem je i Noa prisustvovala.

(Kurir.rs/The Times of Israel/Preveo i priredio: N. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track