BAJDEN "IMITIRA" TRAMPA Odmah nakon pobede bivšeg šefa Bele kuće u Ajovi OGLASIO SE na društvenim mrežama
Foto: Bastiaan Slabbers/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia, Christian MONTERROSA / AFP / Profimedia

OBJAVA AMERIČKOG PREDSEDNIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

BAJDEN "IMITIRA" TRAMPA Odmah nakon pobede bivšeg šefa Bele kuće u Ajovi OGLASIO SE na društvenim mrežama

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden se oglasio povodom trijumfa njegovog prethodnika Donalda Trampa na republikanskom kokusu u Ajovi.

- Deluje da je Donald Tramp upravo pobedio u Ajovi. On je jasan favorit na drugoj strani u ovom trenutku. Ali, gledajte ovo: na ovim izborima je uvek i trebalo da budemo vi i ja protiv ekstremnih MAGA (Make Amerika Great Again - Učinimo Ameriku ponovo velikom, što je Trampov prvi izborni slogan iz 2016) republikanaca. To je bila istina juče i biće istina i sutra - poručio je Bajden u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter) i zatražio donacije od pristalica.

Tramp je ranije bio poznat po tome što je sve lično što želi da kaže nekom, a najčešće se radilo o uvredama, prvo objavljivao na Tviteru, pa deluje da je Bajden sada počeo da ga imitira na blaži način.

Bivši predsednik SAD je sigurno startovao na otvaranju izborne sezone u SAD, pošto je u Ajovi pobedio na glasanju za predsedničke kandidate Republikanske partije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:59

NEĆE PRIZNATI PORAZ TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE Lutovac: Da li Bajden pravilno rasuđuje? Pitanje je kada će DIĆI BELU ZASTAVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track