MEDICINSKA SESTRA POSTALA HIT POSLE HAPŠENJA: Lepa Veronika se ovako pravdala, muškarci poludeli za njom, a za sve KRIVA OVA SLIKA
Foto: Printscreen/Instagram

MEDICINSKA SESTRA POSTALA HIT POSLE HAPŠENJA: Lepa Veronika se ovako pravdala, muškarci poludeli za njom, a za sve KRIVA OVA SLIKA

Planeta -

Nakon što je njena fotografija iz pritvora objavljena na društvenim mrežama, Veronika Koval (27) postala je zvezda. Ona je zaustavljena zbog prebrze vožnje, odvedena je u stanicu gde je fotografisana i nakon toga je provela noć u pritvoru.

Kako piše Njujork Post, diplomirana medicinska sestra priznala je da je vozila brzinom od 160 kilometara na sat u zoni gde je ograničenje 90 kilometara na sat. Osim što je noć provela u pritvoru, dobila je kaznu od 750 dolara i vozačka dozvola joj je oduzeta na 30 dana.

Mislila je da je nesrećni događaj iza nje sve dok na Instagram profilu "Mugshawtys" nije objavljena fotografija kada je uhapšena. Ona je rekla kako je šokirana pažnjom koju je dobila, te je insistirala na tome da je vrlo prosečna osoba. Rado je otkrila tajne svoje lepote i priznala kako je velika obožavateljka estetskih zahvata.

- Ja sam devojka za botoks i filere! Idem na botoks nekoliko puta godišnje, radim medicinsku njegu kože, idem na laserske tretmane lica i kunem se u svoju frizerku. Ona je jedina kojoj dopuštam da mi se približi kosi, rekla je Koval.

Rekla je kako ne luduje za šminkom te da je obožavateljka proizvoda po razumnoj ceni.

Čim je objavljena fotografija, poruku su joj poslali brojni udvarači.

- Koji je Instagram ove žene? Predivna je, glasio je jedan od komentara. Drugi su je pak uporedili sa Sindi Kraford i pisali joj kako ih podseća na modele iz 90-ih.

- Pozivam je da se zabije u moju kuću, jedan je od komentara.

Izjavila je kako je većina poruka koje je primila bila ljubazna te da je svakako naučila lekciju o prebrzoj vožnji.

Medicinska sestra je u svoju odbranu navela da je samo "žurila na posao i htela da uzme kafu usput", međutim, to je nije spasilo kazne.

- Pogrešila sam. Ne opraštam to sebi i više nikad neću brzo voziti, rekla je.

Što se tiče noći provedene u zatvoru, rekla je kako poštuje vlasti te da se nije protivila odluci sudije.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Bonus video:

01:23

EKSKLUZIVNO: Prva vožnja nove Tojote CH-R

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track