UŽASNUTI RODITELJI U AUTU NAŠLI UNAKAŽENO TELO Bili su sigurni da je to njihova ćerka, a onda je usledilo OTKRIĆE IZ NOĆNE MORE
Šaraban je sa dečkom smislila pakleni plan, Foto: Printscreen TikTok

UŽASNUTI RODITELJI U AUTU NAŠLI UNAKAŽENO TELO Bili su sigurni da je to njihova ćerka, a onda je usledilo OTKRIĆE IZ NOĆNE MORE

Planeta -

Nemici koja je optužena za ubistvo blogerke koja liči na nju, a sve kako bi lažirala vlastitu smrt, počelo je suđenje.

Šaraban K. i njen dečko Šekir K. optuženi su da su promišljeno ciljali na nemačko-alžirsku blogerku Kadiđu O. zbog njene neverovatne sličnosti sa Šaraban. Navodno, Šaraban K. je pronašla svoju dvojnicu na društvenim mrežama i, zajedno sa svojim dečkom, izbola je 56 puta u pokušaju lažiranja vlastite smrti.

Tužioci su rekli da je par namerno usmerio mnoge rezove i ubodne rane na lice nesreće devojke kako bi lakše zavarali istragu. Sud u Ingolstadtu, u Bavarskoj, prethodno je čuo kako je par verovao da mogu podvaliti telo blogerke kao telo Šabaran, samo kako bi ona mogla da pobegne od svoje stroge iračke porodice.

- Utvrdili smo da je osumnjičena žena odlučila da se sakrije zbog internih porodičnih rasprava - rekla je državna tužiteljka Veronika Griser lokalnim medijima prošle godine, dodajući da je htela da "lažira vlastitu smrt i započne novi život".

Žrtva
Žrtvafoto: Printscreen

Naime, 9. avgusta 2022. navodne ubice su svojoj žrtvi putem društvenih mreža poslali poruku nudeći joj priliku da glumi u spotu nemačke reperice Lune. Par, koji je svoj lažni nalog nazvao "lunee.officiel", napisao joj je: "Ne moraš da radiš puno. Snimanje će se održati u Ofenburgu".

Dodali su da se sve mora "držati u tajnosti dok se pesma ne objavi". Ali, Kadiđa je postala sumnjičava i poslala poruku na službeni račun zvezde. Lune je rekla da je poruka lažna. Samo dva dana kasnije, optuženi su koristili drugi Instagram nalog kako bi stupili u kontakt, a ovaj put su ponudili tretman lepote koji bi bio besplatan, ako bi ga influenserka reklamirala na društvenim mrežama.

Dogovorili su sastanak u Epingenu, rodnom gradu žrtve, gde su, prema Griserovoj, ubice pokupile devojku u "mercedesu".

- Vozili su se prema Ingolstadtu, ali su zamolili 23-godišnjakinju da izađe iz automobila usred šume - rečeno je na sudu.

- Udarena je najmanje jednom po glavi, a zatim izbodena 56 puta - tvrdi tužiteljka.

Šaraban K. je navodno pokušala da unakaziti lice devojke nožem kako bi istražiteljima i njenoj porodici bilo teško da identifikuju žrtvu. Ubice su telo svoje žrtve vratile u auto i napustile vozilo samo nekoliko blokova od mesta gde je Šaraban K. živela.

Njeni užasnuti roditelji otkrili su telo žrtve u "mercedesu" kasnije tog dana i pretpostavili da je to njihova kći.

Šaraban K. je rekla svojim roditeljima da ide u Ingolstadt kako bi se sastala sa svojim bivšim mužem, ali kada se nije vratila u njihov dom u Minhenu, otišli su u potragu i pronašli ono za što su verovali da je telo njihove kćeri u zadnjem delu njenog "mercedesa".

Nemački policajci prvobitno su identifikovali telo koje kao Šaraban K, kako su navodne ubice i planirale. Ali, sumnje o identitetu tela pojavile su se nakon obdukcije, a žrtva je u međuvremenu identifikovana kao Kadiđa.

Šahraban i Šekir su pronađeni i uhapšeni nakon što su forenzički pregledi i provera žrtvinih tetovaža otkrili njen pravi identitet. Tužioci, koji planiraju da ispitaju 190 svedoka na sudu, optužili su dvojac za ubistvo nakon opsežnih DNK analiza i istraživanja društvenih mreža.

Osuđenima preti doživotni zatvor.

Kurir.rs Jutarnji list

Bonus video:

00:11

SRPSKA BLOGERKA JECALA NA SAV GLAS, MOLILA PRATIOCE ZA POMOĆ! Uznemirena ponavljala na SNIMKU: Brzo mi recite ŠTA DA RADIM! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track