MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 ĆERKE: Policija zatekla jezivu scenu, redom pucao u članove porodice, sinovi IZBEGLI SMRT (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Youtube

horor

MONSTRUM UBIO SUPRUGU I 3 ĆERKE: Policija zatekla jezivu scenu, redom pucao u članove porodice, sinovi IZBEGLI SMRT (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz Čikaga ubio je suprugu i tri ćerke u porodičnoj kući nakon čega je pozvao policiju da prijavi masakr.

Patrola policije požurila je na mesto zločina u nedelju oko 11.30 sati nakon što su primili poziv od čoveka koji je rekao da mu je žena upucana. Maheda Кasim (53) i dvadesetpetogodišnje bliznakinje Halema i Zahija i njihova godinu dana mlađa sestra Hana proglašene su mrtvima.

- Žrtve su zadobile rane od vatrenog oružja - saopštila je medicinska kancelarija okruga Кuk.

Policija je saopštila da je osumnjičeni priveden i da je u kući pronađen pištolj iz koga je pucano.

Lokalni zvaničnik Pet Кar rekao je da je incident tragedija za celu zajednicu i da je porodica imala i dva sina. Kar je dodao da porodica nije bila poznata po incidentima.

Šarlot Vajkus rekla je za ABC 7 da je njena ćerka išla u školu sa najstarijim sinom i da je poznavala ubijene bliznakinje.

- Uvek je pričala o tome kako su svi bili veoma inteligentni i da su imali veoma visoke ciljeve u životu - rekla je komšinica i dodala da su deca sanjala da postanu farmaceuti ili lekari.

Drugi komšija navodi da je šokiran s obzirom na to da su žrtve i ubica delovali kao "dobra porodica" koja ima svetlu budućnost.

Porodični masakr je najsmrtonosniji incident koji je pogodio Tinli Park, selo jugozapadno od Čikaga, za skoro dve decenije.

(Kurir.rs/Miror/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track