KAMIONDŽIJA SE VRATIO IZ MRTVIH PA 2 PUTA OSVOJIO NAGRADU NA LUTRIJI: Drugi put novac dobio pred TV kamerama (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

neverica

KAMIONDŽIJA SE VRATIO IZ MRTVIH PA 2 PUTA OSVOJIO NAGRADU NA LUTRIJI: Drugi put novac dobio pred TV kamerama (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Кamiondžija Bil Morgan važi za najsrećnijeg čoveka na svetu nakon što se vratio iz mrtvih i dva puta osvojio nagradu na lutriji!

Lekari su Australijanca proglasili klinički mrtvim kad je nakon usrčanog udara 1998. godine završio u komi. Morgan, koji je tada imao 37 godina, međutim, čudom se probudio dve nedelje kasnije i zapanjio lekare.

Osećajući da je njegov povratak iz mrtvih prava sreća odlučio je da to maksimalno iskoristi. Kupio je sebi greb karticu i osvojio automobil vredan skoro 20.000 evra.

Njagov neverovatan povratak iz mrtvih i dobitak na lutriji privukli su pažnju lokalne štampe, a jedna TV kuća zamolila ga je da ga snime. Morgan je pred TV ekipom počeo da grebe srećku i na njegovo zaprepašćenje ponovo je dobio nagradu!

- Upravo sam osvojio 150.000 evra! Ne šalim se - rekao je Bil.

Na snimku se vidi kako se tresa dok pokušava da shvati šta se dogodilo.

- Mislim da ću doživeti još jedan srčani udar - rekao je Bil uz smeh.

Bil, koji je tada živeo u kamp prikolici, odmah je sebi kupio kuću u Melburnu i uložio ostatak svog dobitka.

Za Dejli mejl je 2020. godine priznao da i dalje ima problema sa zdravljem i da još kupuje srećke.

- Svakog dana ustajem i obuvam cipele, a čak i ako nisam baš dobro, prošetam putem i osetim miris ruža, pogledam u Sunce i pomislim koliko sam srećan. Osvojio sam 250.000 dolara. Posedujem kuću u kojoj živim. Imam dovoljno lep auto - rekao je Bil.

Italijanskom beskućniku, podsetimo, koji je prošlog meseca na lutriji osvojio 37.000 evra, ali nije mogao da podigne novac jer je imao zastarela dokumenta, vlasti su na kraju priskočile u pomoć.

(Kurir.rs/Miror/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja