GLAVNA UREDNICA RUSKE DRŽAVNE TELEVIZIJE ŠOKIRALA U UŽIVO PROGRAMU: Treći svetski počinje uskoro, ali ne zbog Ukrajine (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

neverica

GLAVNA UREDNICA RUSKE DRŽAVNE TELEVIZIJE ŠOKIRALA U UŽIVO PROGRAMU: Treći svetski počinje uskoro, ali ne zbog Ukrajine (VIDEO)

Planeta -

Glavna urednica RT Margarita Simonjan predviđa da će treći svetski rat izbiti na Bliskom istoku i da će to odvratiti svet od rata u Ukrajini.

Simonjan je to rekla tokom prenosa uživo na ruskoj državnoj televiziji.

Džulija Dejvis iz Dejli bista objavila je isečak iz emisije Vladimira Solovjova u kojoj je Simonjan izrekla crne prognoze. Novinarka je međutim naglasila da u svemu tome postoji i dobra vest za Rusiju koja će predstojeći planetarni rat posmatrati sa strane.

- Margarita Simonjan predviđa da će treći svetski rat uskoro početi na Bliskom istoku i izrazila je nadu da će to odvratiti Zapad od Rusije - napisala je Dejvis na društvenoj mreži X.

Dejvis se dotakla i izjave voditelja.

- Vladimir Solovjov tvrdi da je "sotonski NATO" započeo rat kad je napao Rusiju - napisala je Dejvis.

Simonjan je ranije, podsetimo, izjavila da Rusija nikada neće napasti Kijev nuklearnim oružjem zbog ruskih svetinja u tom gradu.

- Ruske svetinje su u Kijevu, ali nema naših svetinja u Vašingtonu ili Londonu. Nema ih ni u Berlinu - rekla je Simonjan.

Bonus video:

15:10

RAT U UKRAJINI I IZRAELU NIJE DALEKO OD NAS! Bogdanović za vraćanje obaveznog vojnog roka: Bilo bi dobro u društvenom smislu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track