UBIO OSMORO LJUDI, PA PRESUDIO SEBI Stravičan zločin u Americi, policija našla TELA u kući osumnjičenog
Foto: Joliet Police Department via AP

HOROR

UBIO OSMORO LJUDI, PA PRESUDIO SEBI Stravičan zločin u Americi, policija našla TELA u kući osumnjičenog

Planeta -

Vlasti američke države Ilinois pokrenule su sinoć potragu za 23-godišnjim Romeom Nensom, osumnjičenim za ubistvo osam osoba vatrenim oružjem u gradu Džolijetu, oko 56 kilometara od Čikaga, saopštila je policija.

Nakon velike policijske potrage, masovni ubica je pronađen u blizini grada Natalije u Teksasu, gde se ubio posle obračuna sa policijom. Motiv ubistava još nije poznat, ali je osumnjičeni poznavao svoje žrtve, rekli su policijski službenici u izjavi medijima.

Prvu žrtvu, 28-godišnjeg muškarca poreklom iz Nigerije koji je živeo u SAD poslednje tri godine, osumnjičeni je upucao u nedelju popodne iz ličnog vozila. Sledećeg jutra, policajci su pronašli pet tela u kući u kojoj je živeo osumnjičeni, a zatim još dva tela u kući prekoputa, čime je broj žrtava porastao na osam.

Za poslednjih sedam ubijenih, čija su tela pronađena u dve pomenute kuće, policija veruje da je reč o članovima iste porodice.

"Ja sam policajac već 29 godina. Ovo je verovatno najgori zločin koji sam ikada video", rekao je šef policije Džolijeta Vilijam Evans.

Šef policije okruga Vil Dan Džangls rekao je da još uvek nije poznato koliko su dugo ljudi u kućama bili mrtvi pre nego što su pronađeni. Pored toga, u pucnjavi je ranjena 42-godišnja žena, za koju se sumnjiči da je ista osoba ranila, ali nije u rodbinskoj vezi sa ostalim žrtvama.

(Kurir.rs/Index.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:22

MASAKR U KINI! Uleteo u vrtić, ubio vaspitača, dvoje roditelja i tri mališana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track