UKRAJINA OBORILA PROJEKTIL IZ MITRALJEZA?! Neverovatna scena, raketa za PVO ima sve manje, odbijaju napade kako god mogu (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

šokantno

UKRAJINA OBORILA PROJEKTIL IZ MITRALJEZA?! Neverovatna scena, raketa za PVO ima sve manje, odbijaju napade kako god mogu (VIDEO)

Planeta -

Ukrajinska vojska tokom prethodne noći navodno je oborila rusku krstareću raketu uz pomoć mitraljeza!

Informaciju je saopštio komandant ukrajinskih združenih snaga Sergej Naev.

- U severnoj operativnoj zoni mobilne vatrene grupe uspele su da unište nekoliko neprijateljskih krstarećih projektila. Jedna od njih je uništena mitraljezom brauning - tvrdi ukrajinski komandant.

Naev je objavio snimak navodnog obaranja krstareće rakete.

Ukrajinsko vazduhoplovstvo ranije je upozorilo na nedostatak protivvazdušnih vođenih raketa.

- Jasno je da postoji nedostatak protivvazdušnih vođenih raketa. Niko to ne krije. Zato se takva zabrinutost i pojavljuje u zapadnim medijima. Mislim da su zapadni partneri dobro informisani o trenutnom stanju naših sistema PVO - rekao je nedavno portparol vazduhoplovstva Jurij Ignat.

Rusija jrano u utorak, podsetimo, pokrenula novu seriju raketnih napada na Ukrajinu, a na meti su bili Kijevska, Dnjepropetrovsku, Harkovska i Sumska oblast.

(Kurir.rs/Strana/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:38

UKRAJINA JE RAZBIJENA! General: Da imaju samo 10 odsto od svojih sadašnjih gubitaka BILO BI STRAVIČNO! Prognozirao kraj rata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track