DRAMATIČNO! TEKSAS ZAPRETIO PREDSEDNIKU SAD: Ako Bajden uvede trupe, odgovorićemo SILOM (VIDEO)
Foto: Youtube/WeTubers/Shutterstock

DRAMATIČNO! TEKSAS ZAPRETIO PREDSEDNIKU SAD: Ako Bajden uvede trupe, odgovorićemo SILOM (VIDEO)

Planeta -

Zamenik guvernera Teksasa Dan Patrik rekao je da bi Bajdenova administracija napravila grešku ako bi se suočila sa pripadnicima Nacionalne garde Teksasa i drugih državnih jedinica.

Strahovi od sukoba i tenzija između federalnih i državnih jedinica ostaju nakon što je odlukom Vrhovnog suda rečeno da bi federalni granični agenti mogli da preseku žicu koju je instalirala operacija Usamljena zvezda guvernera Teksasa Grega Abota.

- Najveća greška koju bi Bajdenova administracija mogla da napravi bila bi sukobljavanje sa organima za sprovođenje zakona ili našom vojskom, našom nacionalnom gardom na našoj granici, u ovom parku, kada zapravo radimo posao koji američki narod želi - rekao je Patrik za Foks njuz. 26. januara.

- Ako se spuste i stvore situaciju, cela Amerika već sada zna da će jasno videti da su demokrate spremne da preuzmu državu koja funkcioniše pod našim ustavnim pravom da štiti naš narod - dodao je Patrik.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:17

AMERIKA JE SLEPO PODRŽAVALA IZRAEL U SVEMU, ALI BAJDEN ČINI DRUGAČIJE POTEZE Kostić: Amerika neće načiniti radikalne poteze

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja