U BERLINU OTVOREN PRVI AI BORDEL: Umesto pravih osoba se nalaze ONE, a OVAKO sve funkcioniše (FOTO)
Foto: Profimedia

U BERLINU OTVOREN PRVI AI BORDEL: Umesto pravih osoba se nalaze ONE, a OVAKO sve funkcioniše (FOTO)

Planeta -

U Berlinu se nalazi prvi AI bordel, a njegovi tvorci smatraju da je ovakva upotreba veštačke inteligencije "budućnost se*sa".

Na prvi pogled, ovaj bordel funkcioniše kao i svaki drugi - moguće je iznajmiti apartmane na nekoliko sati ili na celu noć, a klijenti mogu da odaberu svoju "pratnju" sa spiska na kom se nalaze indikativna imena.

Međutim, sve nakon toga pokazuje po čemu je Cybrothel jedinstven. Ovde, klijenti vreme provode sa se*s lutkama u prirodnoj veličini, umesto sa pravim osobama.

Sa njima je moguće komunicirati kroz svet virtuelnog - klijenti dobijaju VR kacige kako bi gledali 4D filmove za odrasle sa se*s-botom po svom izboru.

Takođe, postoji mogućnost dopisivanja sa ovim AI "ličnostima", zahvaljujući AI jezičkom modelu koji je napravljen specijalno u te svrhe.

Ovo je prvi takav bordel, a cilj je bio da se razviju robotske lutke "sledeće generacije", koje bi na dodir u glas odgovarale u realnom vremenu, rekao je za australijski sajt News Matijas Smetana, suvlasnik ovog biznisa.

Kako je dodao, Cybrothel privlači veterane u industriji se*sa, koji traže neka nova iskustva, kao i one koji dolaze prvi put, ali žele atmosferu bez pritiska.

"Ako ste ovde, samo vi možete sebe da osuđujete. Imamo mnogo posetilaca koji nikada nisu ni bili u dodiru sa se*sualnom industrijom, ali dođu ovde jer su nervozni kada treba da se pokažu", istakao je Smetana.

On smatra da će "tradicionalni klijenti" nestati u narednih 10-15 godina, i da će se se*sualna industrija "pomeriti u smeru virtuelne realnosti, ka se*su koji je istovremeno i u virtuelnom i u fizičkom svetu".

(Kurir.rs/B92/Preneo: A.N.)

Bonus video:

41:29

USIJANJE 17.09.2021. STANIŠIĆ I MARKOVIĆ: PROSTITUCIJA U SRBIJI I REGIONU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track