DEVOJČICA GRUPNO SILOVANA U ITALIJI: Država u neviđenom šoku nakon jezivog napada MONSTRUMI JE NAPASTVOVALI U JAVNOM TOALETU
Foto: Youtube printscreen/Carabinieri napoli

užas

DEVOJČICA GRUPNO SILOVANA U ITALIJI: Država u neviđenom šoku nakon jezivog napada MONSTRUMI JE NAPASTVOVALI U JAVNOM TOALETU

Planeta -

Devojčica, koja je bila žrtva grupnog silovanja u Kataniji, prepoznala je dvojicu maloletnih napadača.

Devojčica, koja ima 13 godina, silovana je prošlog utorka u javnim toaletima Vile Belini. Identifikacija je obavljena nakon privođenja sedmorice osumnjičenih članova bande, koji su svi Egipćani, ali devojčica nije uspela da identifikuje ostalih pet silovatelja tvrdeći da nije videla njihova lica i da ne želi da slučajno optuži nevine ljude.

Ostale je međutim identifikovao dečko (17) napastvovane devojčice koji je navodno bio primoran da prisustvuje silovanju. Jedan od osumnjičenih je prema navodima lokalnih medija priznao da je učestvovao u incidentu u gradu na istočnoj sicilijanskoj obali.

Žrtva je navodno preklinjala silovatelje da je puste.

Cela Italija je u šoku.

Italijanska premijerka Đorđa Meloni izrazila je u subotu solidarnost sa devojčicom i saopštila da će država osigurati pravdu.

Oglasio se i lider Lige i zamenik premijera Mateo Salvini.

- Devojku je silovala grupa od sedam Egipćana pred njenim dečkom kome su pretili. Nemojte da mi pričate o toleranciji. Ne može biti pomilovanja već samo jedan lek i to hemijska kastracija. Nadam se da će predlog koji je iznela Liga biti izglasan što je pre moguće - napisao je Salvini na društvenoj mreži X.

Jednu turistkinju, podsetimo, silovala je grupa od osam muškaraca na grčkom ostrvu Rodos. Žena iz Velike Britanije (31) tvrdi da je upoznala muškarce iz Belgije koji su je navodno silovali u noćnom klubu u Falirakiju.

(Kurir.rs/Ansa/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track