KREMLJ POTVRDIO! KARLSON URADIO INTERVJU SA PUTINOM: Peskov objavio kada je američki novinar razgovarao sa predsednikom Rusije
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia, Artyom Geodakyan / Sputnik / Profimedia

ZVANIČNO

KREMLJ POTVRDIO! KARLSON URADIO INTERVJU SA PUTINOM: Peskov objavio kada je američki novinar razgovarao sa predsednikom Rusije

Planeta -

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je u utorak ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je pres sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov.

„Da, mogu to da potvrdim“, rekao je Peskov danas, odgovarajući na pitanje novinara da li je Karlsonov intervju sa Putinom zaista održan dan ranije.

Upitan da govori o utiscima predsednika o razgovoru, Peskov je rekao da će i sami novinari imati priliku da to ocene kada intervju izađe.

„Kako bude pripremljeno, biće objavljeno, a onda ćete imati priliku da formirate sopstvene utiske“, rekao je Peskov.

Vladimir Putin, Taker Karlson
foto: AP Lynne Sladky, AP Sergei Guneyev

Karlson je u utorak na društvenoj mreži Iks objavio video poruku na pozadini kremaljskih kula i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, u kojoj je naveo da će uskoro intervjuisati ruskog predsednika.

Prema rečima novinara, on će uraditi intervju jer Amerikanci apsolutno nisu svesni šta se dešava u Rusiji i Ukrajini. Istovremeno, Bela kuća je, prema rečima Karlsona, dva puta pokušala da poremeti intervju.

Kasnije je sekretarka za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer demantovala ovu izjavu novinara. Sat nakon objavljivanja, broj pregleda bio je 5,2 miliona, a preko noći je premašio 50 miliona. Istovremeno, ova brojka je rasla skoro svake sekunde.

(Kurir.rs/ RIA Novosti/ Preneo: T.A)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track