ZELENSKI OPTUŽIO PUTINA ZA UBISTVO NAVALJNOG: Ne mari ko će umreti sve dok je njegova pozicija šefa države bezbedna (VIDEO)
Foto: AP Alexander Ryumin, AP Pavel Golovkin

direktno

ZELENSKI OPTUŽIO PUTINA ZA UBISTVO NAVALJNOG: Ne mari ko će umreti sve dok je njegova pozicija šefa države bezbedna (VIDEO)

Planeta -

Ukrajinski zvaničnici žestoko su optužili ruskog predsednika Vladimira Putina za smrt ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je "očigledno" da je Alekseja Navaljnog ubio Putin. Zelenski je govoreći iz Nemačke rekao da Putin "ne mari ko će umreti" sve dok je njegova pozicija kao šefa države bezbedna.

Oglasio se i šef predsedničke kancelarije Andrij Jermak.

- Putin je najveće zlo koje se plaši svake konkurencije. Za njega život Rusa nije ništa. Sa njim ne može biti pregovora jer je jedini jezik koji razume sila - napisao je Jermak.

Aleksej Navaljni, podsetimo, preminuo je u petak u kaznenoj koloniji broj 3 u selu Harp u Jamalo-Neneckom autonomnom okrugu.

Odeljenje Federalne kazneno-popravne službe Jamalo-Nenjeckog autonomnog okruga saopštilo je da se posle šetnje osećao loše i da je izgubio svest, a lekari koji su stigli u zatvor mogli su samo da konstatuju smrt.

(Kurir.rs/Strana/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

04:16

ZELENSKI SIMBOL RATA U UKRAJINI, AKO GA SMENE DOĆI ĆE DO PRIMIRJA? Deđanski: Do PROLEĆA moguć KRAJ RATA, Evropa će plaćati CEH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja