INDIJAC O KOME SU PISALI SVI SVETSKI MEDIJI ODSEKAO GLAVU ŽENI: Jeziv snimak, krvav šeta selom, preti meštanima da se DRŽE PODALJE
Foto: Screenshot Daily Mail Video

uznemirujuće

INDIJAC O KOME SU PISALI SVI SVETSKI MEDIJI ODSEKAO GLAVU ŽENI: Jeziv snimak, krvav šeta selom, preti meštanima da se DRŽE PODALJE

Planeta -

Pomahnitali muškarac ubio je suprugu u Indiji nakon čega je sa odsečenom glavom nesrećne žene u rukama šetao i igrao po selu!

Gautam Gučajt (40) iz sela Čistipur u blizini Кalkute brutalno je nožem ubio suprugu Pulrani (27) u znak osvete jer je verovao da mu je bila neverna.

Monstruozno ubistvo se dogodilo tri godine nakon što je Gučajt dospeo na naslovne strane širom sveta jer je skočio u ograđeni prostor sa lavovima u zoološkom vrtu i spasilo ga je osoblje.

Na snimku, koji je nastao nakon ubistva, vidi se ubica, natopljen krvlju svoje supruge, kako glavu nosi po selu pokazujući šta je uradio. Takođe se vidi kako glavu iz koje još curi krv podiže i upozorava meštane da se drže podalje.

Meštani navode da je Gučajt zatim otišao u park gde je zaplesao sa glavom u rukama. Na kraju je seo na klupu dok je glavu i mačetu spustio pored sebe. Tu je i uhapšen.

Gučajt je sve vreme pričao da je njegova žena imala aferu iza njegovih leđa i da je to bio njegov razlog za odsecanje glave.

Policija je pronašla ostatak tela u njihovoj kući.

- Motiv ubistva će nam postati jasan tek nakon detaljne istrage. Na osnovu dokaza verujemo da je ubistvo možda bilo izazvano porodičnom svađom - navode iz lokalne policije.

Ovo nije prvi put da je Gučajt dospeo na naslovne strane.

Pre tri godine je otišao u zoološki vrt i skočio u lavlji kavez. Tada se govorilo da je bio obučen kao sveti čovek i da je bio pijan. Zadobio je rane na ramenu i vratu i osoblje zoološkog vrta ga je spasilo u poslednjem trenutku.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:28

HOROR U ČEŠKOJ! UČENIK UBIO PROFESORA MAČETOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track