DRAMA NA LETU, PILOT VRATIO AVION NA AERODROM POSLE 2 SATA! Razlog u najmanju ruku BIZARAN: "Padali su po ženi, sve mi se SMUČILO"
ilustracija, Foto: Shutterstock

DRAMA NA LETU, PILOT VRATIO AVION NA AERODROM POSLE 2 SATA! Razlog u najmanju ruku BIZARAN: "Padali su po ženi, sve mi se SMUČILO"

Planeta -

Nezadovoljstvo putnika vazdušnim saobraćajem, dobilo je novi zaokret u utorak na letu aviokompanije Delta Airlines iz Amsterdama za Mičigen, kad su crvi počeli da padaju po putnicima, prenosi The Guardian.

Jedan od putnika navodno je nosio pokvarenu ribu u ručnom prtljagu, koju je stavio u prostor iznad sedišta, a zatim su crvi ispali iz torbe i pali na putnike koji su sedili ispod.

Filip Šote, Holanđanin koji živi u Ajovi, rekao je za lokalne medije da je video najmanje desetak crva kako padaju na ženu usred leta.

avion, unutrašnjost aviona
foto: Shutterstock

- Zapravo ne znam šta mi je prolazilo kroz glavu. Pokušavao sam to da procesuiram, ali naravno gađenje je jedna od prvih reakcija - rekao je Šote.

Dodaje da su stjuardese pratile putanju crva do torbe i pronašle ribu zamotanu u novine. Nakon što se javio muškarac kojem je torba pripadala, stjuardese su je odnele i pilot je najavio da avion mora da se vrati na aerodrom Šifol u Amsterdamu.

Aviokompanija se ispričala svojim putnicima, navodeći da je putovanje prekinuto zbog nepropisno spakovane torbe.

- Avion se vratio i putnici su bili raspoređeni na sledeći raspoloživi let. Avion je uklonjen iz upotrebe zbog čišćenja - objasnili su iz Delta Airlinesa.

Još jedan putnik po imenu Kelce, na platformi X je objavio post o incidentu, koji je u međuvremenu bio obrisan.

- Stvarno je lepo provesti dva sata na letu koji traje sveukupno osam i saznati da s nama putuje pokvarena riba i crvi - pisalo je u objavi.

Rekao je da su svi putnici u avionu dobili 8 hiljada besplatnih vazdušnih milja za buduća putovanja, kompenzaciju za hotelsku sobu i kupon za obrok u vrednosti od 30 dolara, zbog neugodnosti koju su doživeli.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Preneo: M. N.

Bonus video:

01:32

BILI SMO KOD ŠAPCA, AVION SE ODJEDNOM OKRENUO I PUN GAS GORE Horor iskustvo Beograđanke: Najgore je kako su nas tretirali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track