LEPA KATJA OSVOJILA SRCE RUSKOG PREDSEDNIKA? Isplivala strogo čuvana tajna iz Kremlja NIKO NE SME NAGLAS DA PRIČA O TOME (FOTO)
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia, EPA Gavriil Grigorov

romansa

LEPA KATJA OSVOJILA SRCE RUSKOG PREDSEDNIKA? Isplivala strogo čuvana tajna iz Kremlja NIKO NE SME NAGLAS DA PRIČA O TOME (FOTO)

Planeta -

Ruski predsednik Vladimir Putin nalazi se prema nezvaničnim informacijama u emotivnoj vezi sa 32 godine mlađom ćerkom bliske saradnice!

Mnogi zapadni mediji, među kojima su Njujork post i Miror, jedan za drugim dovode ruskog predsednika u romantičnu vezu sa Ekaterinom Mizulinom. Informacija o navodnoj vezi Putina i Mizuline potekla od pre nekoliko dana sa ruskog Telegram kanala Kremlevskaja tabakerka.

- Naši izvori su izuzetno oprezni jer niko ne može da 100 posto potvrdi da se nalaze u vezi, međutim, postoji razlog da se veruje da se Vladimir Vladimirovič nedavno zbližio sa Ekaterinom Mizulinom. Poslednjih nekoliko Mizulinih susreta sa studentima obeležili su neprijatni trenuci nakon čega je predsednik lično pozvao Mizulinu umirujućim rečima. Nemamo razloga da kažemo da postoji afera između Putina i Mizuline, međutim, nekoliko sagovornika je na pitanje o njihovoj vezi pokušalo da izbegne odgovor argumentacijom da je "bolje da ne pričamo" o tome - navodi Kremlevskaja tabakerka.

Katja Mizulina, koja ima 39 godina, diplomirala je na školi za orijentalne i afričke studije na londonskom univerzitetu 2004. godine, a trenutno je šefica ruske Lige za bezbedni internet. Miror, međutim, tvrdi da je Mizulina zapravo zadužena za cenzuru na društvenim mrežama.

- Prvo ćemo očistiti Ukrajinu od nacista i bandita i potom ćemo doći do Gugla i Vikipedije - navodno je rekla jednom prilikom.

Ligu za bezbedan internet, navodni nezavisni ruski list Novaja gazeta, finansijski podržava ultranacionalistički milijarder Кonstantin Malofejev.

Ekaterina Mizulina
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Pojedini kritičari ruskog predsednika komentarišu da Mizulina ima upadljivu sličnost sa drugim ženama koje su ranije dovođene u vezu sa Putinom. Olga Romanova, borac za ljudska prava iz Rusije, navodi za ukrajinske medije da je Katja Mizulina po Putinovom ukusu.

- Taj Barbi tip mu je oduvek veoma dobro pristajao - rekla je Romanova za ukrajinski Кanal 24.

Ekaterina Mizulina
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Mizulina je inače ćerka senatorke Elene Mizuline (69) koja je vatreni pristalica šefa ruske države. Elena Mizulina je ranije radila kao prevodilac u zvaničnim ruskim delegacijama u Кini. Otac Katje Mizuline je filozof i jedan od vodećih ruskih akademika Mihail Mizulin (69).

Ekaterina Mizulina
foto: SEFA KARACAN / AFP / Profimedia

Putin je ranije bio oženjen bivšom stjuardesom Ljudmilom Putinom od 1983. do 2014. godine sa kojom ima dve ćerke.

Navodno ima i dvoje dece iz tajne veze sa gimnastičarkom Alinom Кabaevom (40) koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju. Njihovu vezu otkrio je nedavno preminuli opozicionar Aleksej Navaljni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track