NOVI SNIMAK SMAKNUĆA RATNIH ZAROBLJENIKA: Užas na frontu kod Rabotina UBIJA NENAORUŽANE PROTIVNIKE JEDNOG PO JEDNOG (VIDEO)
Foto: screenshot

monstruozno

NOVI SNIMAK SMAKNUĆA RATNIH ZAROBLJENIKA: Užas na frontu kod Rabotina UBIJA NENAORUŽANE PROTIVNIKE JEDNOG PO JEDNOG (VIDEO)

Planeta -

Novi snimak smaknuća ratnih zarobljenika na frontu u Ukrajini objavljen je na društvenim mrežama!

Ukrajinski vojni Telegram kanal DeepState objavio je uznemirujući snimak streljanja trojice ukrajinskih zarobljenika 18. februara u Rabotinu.

- Ruska vojska uspela je da zauzme deo velikog uporišta na jugu sela gde je ostalo nekoliko vojnika 3. spartanske operativne brigade - objašnjava DeepState u objavi na Telegramu.

Na snimku, koji je zabeležio izviđački dron, vidi se kako pripadnici ruskih snaga drže na nišanu trojicu nenaoružanih ukrajinskih vojnika. Dvojica zarobljenika polako izlaze iz rova dok treći leži na zemlji nedaleko od njih.

Kamera je zatim ovekovečila trenutak užasa.

Jedan od vojnika iznenada otvara rafal na zarobljenike koji su zakoračili iz rova i odmah prilazi i puca i u trećeg.

Rusija za sada nije zvanično reagovala na optužbe za streljanje zatvorenika.

Komanda ukrajinske kopnene vojske, podsetimo, objavila je u nedelju na svom kanalu na Telegramu snimak na kome se navodno vidi kako pripadnik ruskih snaga puca u rovu u dvojicu ukrajinskih vojnika koji su se prethodno predali. Uznemirujuća scena navodno je zabeležena u zoni dejstva 10. brigade severoistočno od Veselog.

Ranije su Oružane snage Ukrajine izvestile i o streljanju ranjenih zarobljenih vojnika u uporištu Zenit kod Avdijivke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track