ODBEGLI RUSKI PILOT SAM SE ODAO UBICAMA I DOVEO IH NA KUĆNI PRAG! Napravio kobnu grešku posle koje su ga izrešetali pa pregazili!
Foto: Printscreen/Youtube/ WSJ News

ODBEGLI RUSKI PILOT SAM SE ODAO UBICAMA I DOVEO IH NA KUĆNI PRAG! Napravio kobnu grešku posle koje su ga izrešetali pa pregazili!

Planeta -

Ruski pilot helikoptera Maksim Kuzminov, koji je 2023. godine oteo helikopter Oružanih snaga Rusije i koji je brutalno ubijen u španskoj provinciji Alikante, sam je doveo ubice na svoja vrata.

Kuzminov, koji je ruski Mi-8 pun opreme predao Ukrajini, izrešetan je pre nekoliko dana u Španiji gde se sakrio nakon što je "izdao državu".

Bild piše da je Kuzminov dobio 460.000 evra za svoj čin ali je istovremeno sebi potpisao smrtnu presudu.

Kako su potvrdile ukrajinske obaveštajne službe, Kuzminov je pobegao sa novcem, ali umesto da u Španiji živi ispod radara, pravio je kobne greške.

Navodno je, kako pišu pojedini mediji, nastavio da održava kontakte sa prijateljima i porodicom, a svojim ponašanjem često je skretao pažnju na sebe. Ljudi su ga viđali kako urla, a navodno se neretko pijan hvalio time kako je pomogao Ukrajincima.

Ipak, Rusi su mu ušli u trag tek kada je pozvao svoju bivšu devojku.

Ubrzo su ga pronašli, izrešetali sa 12 hitaca i pregazili automobilom.

Telo Kuzminova pronađeno je prošlog utorka u jednoj garaži izrešetano od metaka.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:00

PORAZ U UKRAJINI POVEZAN SA RATOM U IZRAELU?! Vojni pilot: Šta se stvarno desilo znaćemo za 50 godina, uvodi se NOVA OPASNOST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track