"BALKAN JE PUN OVAKVIH" Otac zgrozio sve reakcijom na POL DETETA: Probušio balon, a kad je video boju... MREŽE SE USIJALE (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

"BALKAN JE PUN OVAKVIH" Otac zgrozio sve reakcijom na POL DETETA: Probušio balon, a kad je video boju... MREŽE SE USIJALE (VIDEO)

Planeta -

Muškarac poreklom, navodno sa šireg područja Balkana ili Turske, postao je predmet loših komentara na društvenim mrežama zahvaljujući njegovoj reakciji na pol deteta.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak nepoznatog para, za koga se navodi da su šireg područja Balkana, Grčke i Turske, koji su snimljeni kako na plaži saznaju pol deteta bušenjem balona.

Viralni snimak počinje scenom gde krupniji muškarac, njegova supruga, dve ćerkice i još jedna žena stoje na obali u iščekivanju da čovek, verovatno otac deteta, probuši balon.

Kada je to učinio pred prisutnima su se rasule roze konfete što simbolizuje da je dete koje očekuju ženskog pola. U tom trenutku se odigrala scena zbog koje svi osuđuju muškarca sa snimka.

"Vidi im se strah u očima"

Naime, kako se vidi na snimku, nakon saznanja da će dobiti ćerku, on se natmurio, pa se besno sklonio sa plaže.

"Balkan je pun ovakvih zapuštenih paćenika. To čim se oženi to se zapusti, to ne liči ni na šta i onda nađe za pravo da nekome nešto spočitava. Tačno se na licu ove žene vidi strah kao da je ona kriva za nešto", navodi se u opisu snimka na tviteru koji je napravio pravu buru u komentarima.

Ipak, ubrzo se javila devojka koja je dala i drugu sliku Balkana kada se radi o ljubavi očeva i ćerki.

"Moj deda je imao dve ćerke i sećam se da ga je moja mama pred njegovu smrt pitala “tata je l ti žao što nisi imao sina, a on joj odgovorio ne bih vas menjao ni za sto sinova“, glasio je jedan od najpopularnijih komentara.

Kurir.rs/Blic

Preneo: M. N.

Bonus video:

00:14

Nadica Ademov otkrila pol bebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja