MARU IZBO DEČKO U PARKU, PA JURIO DA JE DOKRAJČI: Užas u Rumuniji, policija pokrenula hitnu istragu
Foto: Mihai Popa / Alamy / Alamy / Profimedia

MARU IZBO DEČKO U PARKU, PA JURIO DA JE DOKRAJČI: Užas u Rumuniji, policija pokrenula hitnu istragu

Planeta -

Tinejdžerku Maru (17) izbo je njen dečko Robert (16) u Severinu u Rumuniji, a kako se sumnja, on je pokušao da je ubije jer je želela da raskine sa njim.

Mladić je nakon nemilog događaja pokušao sebi da naudi i trenutno se nalazi u bolnici.

Tinejdžer je odmah odveden u Urgentni klinički centar u Krajovi gde je operisan, a najnovija informacija je da je sa intezivne nege prebačen na drugo odeljenje.

Momak do sada nije razgovarao sa istražiteljima zbog svog zdravstvenog stanja iako je, kako se navodi, pri svesti.

Kako prenose rumunski mediji, lekari će dati dozvolu kada budu konstatovali da je dečak van životne opasnosti i sposoban da razgovara sa policijom.

Podsetimo, jeziv napad odigrao se u prepodnevnim satima kod prometnog parka, naočigled brojnih svedoka. Veruje se da je Robert, sa kojim je Mara išla u isti razred, ukrao očev lovački nož i spakovao ga u ranac. Seli su na klupu i pričali, a Robert je u sledećem trenutku izvadio nož i krenuo ka njoj sa leđa.

Prema rečima očevidaca, zadao joj je najmanje dva uboda sa leđa, ali verovatno zbog debele jakne, nož nije uspeo da zarije. Devojčica je u panici krenula da beži, a Robert je nastavio da juri za njom i da je ubada. U pomoć joj je priskočio bračni par koji je prolazio tuda. Svu krvavu gurnuli su je u taksi koji je prolazio ulicom i naredili taksisti da je vozi u bolnicu.

Tada je Robert počeo sebi nožem da nanosi povrede. Očevici su ispričali da je počeo da se ubada kod pešačkog prelaza a potom je prepešačio nekih 50 metara i izgubio svest.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track