JEZIVI SNIMAK SE ŠIRI INTERNETOM: Dete vozila u otvorenom prtljažniku, a ono što je rekla kada je uhapšena ŠOKIRALO JE SVE (VIDEO)
Foto: Youtube/fox5atlanta

užas

JEZIVI SNIMAK SE ŠIRI INTERNETOM: Dete vozila u otvorenom prtljažniku, a ono što je rekla kada je uhapšena ŠOKIRALO JE SVE (VIDEO)

Planeta -

Majka iz Džordžije uhapšena je nakon što je uhvaćena na viralnom video snimku kako vozi niz lokalni put sa svojim 12-godišnjim sinom kako sedi u prtljažniku njenih kola, saopštila je policija.

Dajana Deniz Šafer (36) optužena je za nepromišljeno ponašanje i podneta je tužba za kršenje sigurnosti nakon što su policajci u nedelju pogledali snimak na društvenim mrežama i ušli u trag, napisala je policijska uprava okruga Gvinet na Fejsbuku.

U snimku se pominje 'Gvinet okrug', ali nije jasno gde je tačno snimljen ili kada se incident dogodio”, saopštilo je odeljenje. „U gepeku je bio veliki predmet zajedno sa detetom."

Na slikama se dete može videti u prtljažniku vozila.

Policajci su ušli u trag automobilu, koji je imao tablice van države, i pronašli su je u njenoj kući u Dulutu u utorak i uhapsili je, saopštila je policija.

Šafer je navodno rekla policiji da je dečaka naterala da sedne u gepek kako bi se uverila da kolevka za bebe koju je kupila preko interneta ne izleti iz automobila dok je ona vozila, i uputila ga da se drži za nju, navodi policija.

Ona je zatvorena u zatvor okruga Gvinet, a dečak je smešten kod rođaka, saopštila je policija.

(Kurir.rs/ NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track