SNIMAK ČUDA! HELIKOPTER PADA BEZ KONTROLE, EVO GDE SE ZAGLAVIO: Odmah počela akcija spašavanja, vadili ih sa antene! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

neviđen snimak iz kolumbije

SNIMAK ČUDA! HELIKOPTER PADA BEZ KONTROLE, EVO GDE SE ZAGLAVIO: Odmah počela akcija spašavanja, vadili ih sa antene! (VIDEO)

Planeta -

Helikopterska nesreća sa neverovatnim krajem dogodila se u Medeljinu, prestonici Kolumbije.

Turistički helikopter je bio u vazduhu samo 10 sekundi pre nego što je pilot izgubio kontrolu. Pojavili su se snimci koji pokazuju trenutak kada je helikopter oteo kontroli nakon poletanja sa krova u Kolumbiji.

Čudom, a delom i zbog borbe pilota da obuzda letelicu, helikopter je pao, ali se zaglavio se između zgrade i komunikacione antene! U kabini su bila dva pilota i četiri putnika kada se incident dogodio u ponedeljak uveče u Medeljinu, u Kolumbiji.

Snimak pokazuje trenutak kada je helikopter počeo da izmiče kontroli i strmoglavo se stropoštao nazad prema heliodromu na vrhu zgrade. U spašavanju je učestvovalo više od 70 ljudi, javili su lokalni mediji, a za oslobađanje putnika trebalo je sat i po. Svi su, nekim čudom, preživeli.

Portali dodaju da dok je pilot zadobio slomljenu nogu i posekotine na telu, ostalih pet osoba je ostalo sa lakšim povredama koje nisu zahtevale bolničko lečenje. Rečeno je da je samo jednoj osobi bilo potrebno bolničko lečenje.

Ono što je ostalo od letelice je bezbedno uklonjeno kada je spasavanje izvršeno. Veruje se da su turisti rezervisali paket aranžman koji je uključivao let od 12 do 15 minuta iznad Medeljina i piće u baru Hangar M45 na temu avijacije, na čijem se vrhu nalazi heliodrom.

Putovanja su odložena na neodređeno vreme, a vlasti istražuju uzroke pada.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track