OČEVIDAC ZA SRPSKE MEDIJE OTKRIO DETALJE DRAME U NEMAČKOJ: Dovezli su sanitete jer strahuju da može biti MNOGO ŽRTAVA (FOTO)
Foto: RINA

ulice puste

OČEVIDAC ZA SRPSKE MEDIJE OTKRIO DETALJE DRAME U NEMAČKOJ: Dovezli su sanitete jer strahuju da može biti MNOGO ŽRTAVA (FOTO)

Planeta -

Velika drama odigrava se u bolnici u nemačkom gradu Ahenu gde je naoružana žena upala na jednu kliniku!

Nemački tabloid Bild navodi da je žena, koja ima 65 godina, upala u bolnicu Lizen u popodnevnim satima u ponedeljak nakon čega su zaposleni primetili da se klinikom širi dim. Žena je prema nezvaničnim informacijama upalila bengalku u operacionoj sali nakon čega se zabarikadirala u sobi za pacijente.

Za sada nije poznato da li je žena uzela neke pacijente za taoce. Bolnica je evakuisana dok je na teren stigla specijalna jedinica. Na snimcima se vidi kako helikopter kruži iznad bolnice.

00:21

Haos u nemačkom gradu Ahen

Jedan očevidac navodi za RINU da se strahuje od najgoreg.

1 / 4 Foto: RINA

- Policija je ogradila bolnicu i čini sve da oslobodi ljude koje je naoružano lice uzelo za taoce. Čitav grad je blokiran i nema nikog na ulicama. Dosta saniteta je poslato u bolnicu jer se plaše da bi moglo biti mnogo žrtava ako bude aktiviran dinamit - rekao je za RINU očevidac.

Policija nije navela da li žena ima neke zahteve.

(Kurir.rs/RINA/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track