UPAO U RESTORAN SA SEKIROM, MLADIĆ SE U POSLEDNJEM TRENU SPASAO: Užas u Bukureštu, kamere snimile jezivu scenu (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Antena 3 CNN

UPAO U RESTORAN SA SEKIROM, MLADIĆ SE U POSLEDNJEM TRENU SPASAO: Užas u Bukureštu, kamere snimile jezivu scenu (VIDEO)

Planeta -

Mladić (20) priveden je danas zbog pokušaja ubistva i remećenje javnog reda i mira, nakon što je sekirom pokušao da napadne radnika benzinske pumpe u Bukureštu.

- Trećeg marta, u 21.24 časova, dok je bio u restoranu u prostorijama benzinske pumpe u Sektoru 5 Bukurešt, u pozadini prethodnog sukoba, okrivljeni, koji se naoružao sekirom, pokušao je da udari jednog zaposlenih u restoranu sa sekirom u predelu glave - navodi se u saopštenju.

Ispustio sekiru, ali se nije predao

Oštećeni, 18-godišnjak, uspeo je da se zaštiti u poslednjem trenutku, pa okrivljeni nije uspeo da ga udari usled čega je udario u ploču tezge i ispustio sekiru iz ruke.

- Okrivljeni se ponovo naoružao sekirom i potrčao za povređenim, ne uspevajući da ga uhvati, jer se sklonio iza vrata, nakon čega je izašao iz restorana - dodaje se u saopštenju Tužilaštva.

Ovaj 20-godišnjak je, pored optužbi za pokušaj ubistva, optužen i za remećenje javnog reda i mira jer je sve ovo radio kada je u restoranu bilo drugih mušterija. On je uhvaćen u petak, 8. marta, i biće priveden sudu sa predlogom za preventivno hapšenje od 30 dana.

Trenutno nije poznat razlog ovog napada.

Kurir.rs/Blic

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track