DRON SPRŽIO BMP-2 NA POLJU SMRTI: Novi užasavajući snimak sa fronta kod Avdijivke OKLOPNO VOZILO PROGUTAO PLAMEN (VIDEO)
Foto: X/ChallengerInUA

horor

DRON SPRŽIO BMP-2 NA POLJU SMRTI: Novi užasavajući snimak sa fronta kod Avdijivke OKLOPNO VOZILO PROGUTAO PLAMEN (VIDEO)

Planeta -

Novi snimak sa ratišta u Ukrajini užasnuo je korisnike društvenih mreža!

Na društvenoj mreži X objavljen je snimak na kome se navodno vidi kako rusko oklopno vozilo leti u vazduh nakon napada besplitone eletelice.

- Ukrajinska 47. mehanizovana brigada potpuno je spržila ruski BMP-2 dronom - navodi se u objavi i dodaje da je oklopno vozilo uništeno dronom na frontu kod Avdijivke.

Na snimku se vide i druga oklopna vozila koja se verovatno oštećena tokom prethodnih borbi.

BMP-2 inače može da prevozi tri člana posade i još sedam putnika.

Za sada nije poznato kad je nastao snimak.

Nijedna strana se za sada nije oglasila.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Bonus video:

02:29

PVO NIJE REAGOVAO NA DRON, A IZ OVOG PRAVCA JE PUŠTEN Stručnjaci analiziraju napad na Krim: Sledeći NAPAD Ukrajine za 20 dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track