MONSTRUM KAKVOG SVET NIJE VIDEO: Ubijao devojčice i roditeljima slao stravične poruke! Jednoj čak pojeo ruku SMRT GA STIGLA U ZORU
Foto: Printscreen/Youtube

MONSTRUM KAKVOG SVET NIJE VIDEO: Ubijao devojčice i roditeljima slao stravične poruke! Jednoj čak pojeo ruku SMRT GA STIGLA U ZORU

Planeta -

Japanac Cotumu Mijazaki je odlukom suda u toj zemlji osuđen na smrt vešanjem, a ta kazna je izvršena 2008. godine.

U periodu od godinu dana na području glavnog grada Tokija počinio je takve zločine, da je u javnosti svoje domovine pretvoren u sinonim za monstruma u ljudskom telu. Japanski mediji su ga, pre nego što je uhvaćen, prozvali "ubicom devojčica".

Ovo je njegova priča...

Rodio se u imućnoj porodici u predgrađu Tokija. Od rane mladosti patio je zbog deformiteta na ruci. Ismejavan od vršnjaka u školi, zanemaren od roditelja, utehu je pronašao u stripovima. Jedina osoba koja je pokazivala interes za mladića bio je njegov deda, čija smrt je pokopala i poslednje tragove ljudskosti kod Mijazakija jer je uskoro krenuo u svoj krvavi pohod, čiji užas se teško može opisati rečima.

Prvo ubistvo počinio je 1988. godine. U auto je namamio četvorogodišnju Mari Kono koja se u tom trenutku na gradskoj ulici nalazila bez nadzora. Zatim je odjurio prema šumi u zapadnom delu Tokija. Tamo ju je uplakanu izveo iz auta, proveo pola sata pričajući s njom da bi je potom zadavio. Njeno telo je seksualno zlostavljao i na kraju zakopao u šumi.

Cotumu Mijazaki
foto: Printscreen/Youtube

Drugo ubistvo je počinio sledeći isti ritam. Namamio je sedmogodišnju devojčicu Masami Josizavu u svoj auto, odvezao ju je u istu šumu, zadavio, iživljavao se nad mrtvim telom i na kraju ga sakrio u šumi. U treće ubistvo je uveo dodatne stravične detalje: novu žrtvu, četvorogodišnju Eriku Nambu je živu svukao i fotografisao. Nažalost, to nije spasilo Eriku od smrti.

Policija je, međutim, uskoro otkrila Erikino telo i započela veliku istragu, povezujući tri ubistva s istom osobom koju su prozvali "ubicom devojčica". Vreme pojačane policijske akcije proveo je zlostavljajući roditelje ubijenih žrtava. Erikinim roditeljima je poslao razglednicu na kojoj je pisalo:

"Erika, hladno, kašalj, vrat, odmor, smrt".

Upućivao je telefonske pozive roditeljima pokušavajući da ih dodatno traumira.

Na kućnu adresu svoje prve žrtve Mari Kono poslao je paket u kojem su se nalazili delovi njenog tela, slikama njene odjeće i mlečnim zubima (vratio se na mesto svog zločina i telo raskomadao). Paket je sadržao i poruku: Mari, kosti, kremirana, istraži, dokaži.

Poslednje ubistvo počinio je 1989. godine. Petogodišnja Ajako Nomoto je, nakon što ju je namamio u automobil, naglas primetila njegov deformitet na ruci, što je kod Mijazakija izazvalo toliki bes da ju je zadavio pre nego što su stigli do šume. Ovog puta se odlučio na drugačiji postupak s telom žrtve. Odneo ga je u svoj stan i u njemu držao dva dana koristeći sve to vreme za slikanje mrtvog tela i vršenje svojih morbidnih seksualnih devijacija. Nakon što se telo počelo raspadati, otkinuo je glavu, ruke i zglobove i takvo osakaćeno telo odneo na obližnje groblje. Ovog puta je nekrofiliji dodao i kanibalizam. Pateći celog života zbog deformacije ruke, zdravu ruku svoje žrtve je skuvao i pojeo.

Cotumu Mijazaki
foto: Printscreen/Youtube

Pokušao je na listu svojih žrtava da doda i petu devojčicu, ali srećom bio je zaustavljen. U gradskom parku je naišao na dve devojčice i započeo konverzaciju s mlađom. Starija sestra je, posumnjavši u namere nepoznatog čoveka, otrčala do oca koji je u parku pronašao golog Mijazakija s fotoaparatom pored međunožja svoje ćerke. Otkriveni Mijazaki se dao u panični beg prema svom automobilu, ali ga je na parkingu već čekala policija koju je prethodno pozvao uplašeni otac. Nakon pretrage Mijazakijevog stana shvatili su da se ne radi o običnom pedofilu, već o serijskom ubici, i to "ubici devojčica".

U njegovom stanu policija je pronašla 6.000 video kaseta pornografskog sadržaja, kao i mnoštvo slika obnaženih tela njegovih žrtava. Na suđenju se branio suludim teorijama (za ubistva devojčica je optužio čoveka-pacova, zapravo lika iz svojih crteža koji su pronađeni u njegovom stanu) i pokazivao znakove teškog poremećaja ličnosti.

Toliki je šok među Japancima izazvalo otkriće da je svirepi ubica zapravo povučeni Cutomu Mijazaki da je njegov slučaj proizveo javnu raspravu o toksičnom uticaju stripova na mlade Japance. Mijazakijev otac, ne mogavši nositi teret da je njegovo dete zapravo "ubica devojčica", počinio je samoubistvo.

Mijazaki je na smrtnu kaznu vešanjem osuđen 1997. godine. Žalbe njegovih branilaca su odbijene, te je kazna izvršena u zoru 17. juna 2008. godine.

Bonus video:

04:17

U PLIVAČKOM KLUBU SERIJSKI SILOVALI DEVOJČICE! Otkriveni ŠOK detalji: Imale 11 godina, zatrudnjivale SAVEZ NIJE HTEO DA IH ZAŠTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track