STRAVIČNO! SUZAN (67) OD KOMŠIJE TRAŽILA LEPLJIVU TRAKU NE SLUTEĆI KAKAV JE HOROR ČEKA Zadavio je žicom pa pretukao nasmrt (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

STRAVIČNO! SUZAN (67) OD KOMŠIJE TRAŽILA LEPLJIVU TRAKU NE SLUTEĆI KAKAV JE HOROR ČEKA Zadavio je žicom pa pretukao nasmrt (FOTO)

Planeta -

Penzionisanje iz snova britanske penzionerke u malom francuskom zaseoku završilo se njenim brutalnim ubistvom nakon što ju je komšija zadavio i pretukao nasmrt.

Suzan Higinbotam (67) pronađena je mrtva u septembru 2021. godine u svom domu u Esklotu, selu sa samo 150 ljudi, istočno od Bordoa.

Napao ju je njen komšija Hišame Balul, koji je sada osuđen na 30 godina zatvora.

Nesrećna žena tražila je od 42-godišnjeg muškarca malo lepljive trake pre nego što je "eksplodirao" i napao je.

Sudu je ispričao da je na dan napada otišao do njene kuće sa nekom 'žicom' kojom ju je zadavio, pre nego što ju je udario šakom i nogom u grudi.

Pre napada, Bahloul je skoro pola života proveo na psihijatrijskoj nezi.

„Potreba da napada druge je deo njegovog života godinama. Napao je mnoge ljude tokom raznih hospitalizacija: pacijente ili medicinsko osoblje. Uživao je u tome“, rekao je tužilac.

'Priča o traci? Bio je to izgovor da odem u njenu kuću. Vratio sam se u njenu kuću sa vrpcom i zadavio sam je“, rekao je on prema izveštajima u Francuskoj.

- Pesnicom sam je udario u lice i nogom u grudi da bih se uverio da je mrtva - istakao je ubica.

Kurir.rs/DailyMail

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track