UZNEMIRUJUĆE! MUŽ GODINAMA SNIMAO KAKO GA SUPRUGA TUČE: Užasavajuća scena, nasilnica vitla nožem, sluh mu oštećen od UDARACA
Foto: Screenshot Daily Mail Video

uznemirujuće

UZNEMIRUJUĆE! MUŽ GODINAMA SNIMAO KAKO GA SUPRUGA TUČE: Užasavajuća scena, nasilnica vitla nožem, sluh mu oštećen od UDARACA

Planeta -

Kamera je zabeležila zastrašujući momenat kad pretučeni muž leži na podu kuće dok ga supruga udara i mlati nožem!

Snimak napada Šeri Spenser (45) na supruga Ričarda u njihovoj kući sa sedam spavaćih soba u Bubvitu u istočnom Jorkširu zabeležile su kamere koje je par postavio kako bi nadgledao svoju decu.

Na snimku iz policije se vidi kako Šeri ležerno laže da je njen muž zlostavljač da bi natmurila kad se suočila sa snimkom.

Jednom prilikom vršila je nuždu na pod i terala supruga da počisti dok ga je drugi put tukla vinskom flašom tako jako da mu je trajno unakazila uvo. Teror je traao 20 godina.

Šeri je zbog porodičnog nasilja u martu 2023. osuđena na četiri godine zatvora.

Ričard je odlučio da podeli svoju priču u dokumentarcu jer smatra da njegova mučna iskustva treba da se vide kako bi se podigla svest o vrsti zlostavljanja koje muškarci mogu da trpe u svom svakodnevnom životu od strane nasilnih partnera.

- Šeri je pokušala da zaustavi emitovanje dokumentarnog filma na krunskom sudu, međutim, nije uspela, a zatim je podnela zahtev za nalog o zabranjenim koracima preko porodičnog suda koji je na sreću odbijen i izbačen na prvom ročištu. Emitovanje je odloženo zbog pravnih sporova oko šest meseci i sada će konačno biti prikazano. Nadam se da će film biti dobro prihvaćen i da će napraviti razliku - rekao je Spenser.

Par se upoznao u noćnom klubu 2000. i venčao na tajlandskoj plaži devet godina kasnije. Najstariju od svoje tri ćerke dobili su 2015. godine kad su instalirali kameru za dadilje kako bi mogli da je paze.

Umesto toga snimci su pokazivali besne tirade pijane Šeri odnosno verbalne i fizičke napade u kojima bi mu nanosila modrice i ogrebotine koje bi morao da pokrije šminkom pre nego što izađe iz kuće.

Porodični teror konačno je okončan u junu 2021. godine kad je zabrinuti socijalni radnik pozvao policiju u njihovu porodičnu kuću.

Spenser je predao policiji 43 fotografije svog lica sa modricama. Svaka je snimljena na različite datume nakon divljačkih napada supruge. Ričard je rekao sudu da nije uzvraćao iako je veći i fizički jači od svoje malene supruge i da je postao skoro imun na fizičko zlostavljanje koje je doživeo.

Spenser se nakon hapšenja supruge pridružio kampanji pod nazivom ManКind Initiative koja podržava muške žrtve porodičnog zlostavljanja. Takođe je ponovo pronašao ljubav i rekao je medijima da je srećno nastanjen sa svojom novom partnerkom.

Šera je radila na najvišim nivoima za zatvorsku i uslovnu službu i hvalila se prijateljima da je imala sluh za bivšeg premijera Borisa Džonsona. Trebalo bi da bude puštena na slobodu sledećeg februara.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:54

OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE! Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći frajeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track