BRAČNI PAR SA BEBOM UBIJEN NASRED ULICE: Napadači prišli na motorima i otvorili vatru MAJKA PROBALA DA ZAŠTITI DETE (VIDEO)
Foto: Printscreen

užas

BRAČNI PAR SA BEBOM UBIJEN NASRED ULICE: Napadači prišli na motorima i otvorili vatru MAJKA PROBALA DA ZAŠTITI DETE (VIDEO)

Planeta -

Tročlana porodica ubijena je u nedelju iz vatrenog oružja nasred ulice u Niteroju u Rio de Žaneiru!

Bračni par Filipe Rodrigez (24) i Raisa dos Santos Fereira (23) preminuli su na mestu dok je njihov sin Migel Filipe, star samo 7 meseci, pogođen u glavu i koleno, hitno operisan, ali nije preživeo.

Porodica se vraćala kući nakon porodičnog ručka u Santa Izabelu koji se nalazi na drugom kraju grada. Policija istražuje zašto je Filipe odlučio da prođe kroz Niteroj gde se dogodilo trostruko ubistvo.

Brazil
foto: Facebook

- Filipe je bio dobra i vredna osoba. Vozio je za Uber i izvodio gipsane radove. Nije bio umešan ni u šta. Pred njim je bio lep život i lepa porodica, a neko dođe i tako ih ubije - rekla je rođaka ubijenog mladića Adrijana Rodrigez.

Žrtve su bile u belom iznajmljenom automobilu, koji je Filipe koristio za posao, kad su dva napadača na motociklu iznenada prišla i otvorila vatru. Svedoci navode da je Raisa bila na zadnjem sedištu i da je pokušala da zaštiti sina.

Teško ranjeni dečak je prebačen u opštinsku bolnicu, a lekari su zbog složenog stanja odlučili da ga prebace u državnu ustanovu gde je operisan. Međutim, nekoliko sati kasnije, dečak je imao dva kardiorespiratorna zastoja i preminuo.

Jedna od stanovnica naselja navodi da je u trenutku napada pomislila da je napolju vatromet.

- Spavali smo i čuli mnogo pucnjave, mislili smo da pucaju baloni ili vatromet, ali onda smo izašli i videli mrtve ljude. Bilo je mnogo pucnjave. Živim ovde 10 godina i to se nikada ranije nije desilo - rekla je jedna komšinica.

Policajac i njegova ćerka, podsetimo, ubijeni su nedavno tokom razmene vatre sa kriminalcima ispred apoteke na severu Sao Paula.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track