MUŠKARAC UBIO LJUBAVNIKA, PA NJEGOVO TELO ZABETONIRAO U KADI: Smrad prekrio TALOGOM OD KAFE, pa policiji otkrio JEZIVE DETALJE
Foto: Printscreen

UŽAS

MUŠKARAC UBIO LJUBAVNIKA, PA NJEGOVO TELO ZABETONIRAO U KADI: Smrad prekrio TALOGOM OD KAFE, pa policiji otkrio JEZIVE DETALJE

Planeta -

Huan Tehedor Baron je juče priznao krivicu za ubistvo, otprilike dve godine nakon što je telo njegovog ljubavnika pronađeno zacementirano u kadi kuće unutar jednog od najekskluzivnijih naselja na Havajima.

Baron, koji sada ima 25 godina, izjasnio se krivim za ubistvo Gerija Rubija (73). S obzirom na to da je priznao krivicu, tužioci u sklopu nagodbe neće tražiti kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja, već preporučiti trajanje kazne od minimalno 20 godina, piše AP.

Nakon ubistva prekrio cement talogom kafe kako bi prikrio smrad

Prema sudskim dokumentima, Baron je ubio Rubija, polio njegovo telo cementom i planirao na prevaru da preuzme vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u četvrti Lo Ridž na Havajima. Podaci o imovini pokazuju da je Rubi 2020. kupio kuću za gotovo 2.2 miliona dolara.

Policija je u martu 2022. iskopala Rubijevo telo iz kade. 73-godišnjak je u zadnjem i-mejlu bratu naveo da je upoznao novog ljubavnika koji se zove Huan i koji je dosta mlađi od njega. Baron je nakon ubistva prekrio cement talogom kafe kako bi prikrio smrad koji je dolazio iz raspadajućeg tela.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track