ČUDNA SVETLA NA NEBU IZNAD KALIFORNIJE: Sve je u trenutku zasijalo, mnogi se pitaju O ČEMU SE RADI (VIDEO)
Foto: twitter

ČUDNA SVETLA NA NEBU IZNAD KALIFORNIJE: Sve je u trenutku zasijalo, mnogi se pitaju O ČEMU SE RADI (VIDEO)

Planeta -

Ljudi širom južne Kalifornije bili su opčinjeni misterioznim prizorom dok je nekoliko objekata obasjalo nebo tokom noći.

Sjajni snopovi svetlosti primećeni su u utorak oko 1:30 ujutru. Korisnici na mreži X su prijavili da su ga videli širom regiona, piše ABC njuz.

Mnogi su se obratili društvenim mrežama kako bi dobili odgovore o poreklu svetala.

Neki su spekulisali da je to mogući meteor ili kometa, dok su drugi mislili da bi to mogli biti ostaci rakete Spejs X Falkon 9 koja je poletela iz baze svemirskih snaga Vandenberg oko 19:30 u ponedeljak.

Aerospejs Korporejšn, nezavisna neprofitna korporacija koja se bavi istraživanjem svemira je na svojoj internet stranici objavila informaciju o kineskoj svemirskoj letelici za koju se predviđalo da će ponovno ući u atmosferu otprilike u vreme kad je misteriozna svetlost uočena.

Nasina laboratorija za mlazni pogon ima analizu nebeskih događaja koji se dešavaju ovog meseca, kao što su planete koje je lako uočiti, pomračenje i kometa koje se mogu videti dvogledom.

Međutim, na listi se nalazi ništa što bi moglo da objasni svetlost na nebu iznad Kalifornije.

(Kurir.rs/ABC news/BBC/Preneo: A.N.)

Bonus video:

05:31

NLO SE POMINJU KROZ ČITAVU ISTORIJU, IMA IH NA SUMERSKIM PLOČICAMA! Vujičić: Dejvid Gruš govori o onome što očigledno postoji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja