NEVIĐENA STRAVA U RUSIJI: Čamac udario u potopljeno drvo tokom evakuacije iz poplavljenog sela DETE UPALO U MUTNU VODU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

jeziva scena

NEVIĐENA STRAVA U RUSIJI: Čamac udario u potopljeno drvo tokom evakuacije iz poplavljenog sela DETE UPALO U MUTNU VODU (VIDEO)

Planeta -

Užasavajuća scena zabeležena je u ruskoj Samarskoj oblasti tokom evakuacije čamcem iz potopljenog sela!

Motorni čamac sa meštanima evakuisanim iz delimično poplavljenog sela Poludni udario je u subotu u potopljeno drvo nakon čega se devet osoba našlo u hladnoj i mutnoj vodi.

Jedna devojka snimila je užasavajuću scenu svojim telefonom.

Na snimku se vidi da su se meštani, među kojima su dete i njegova baka, našli u vodi u deliću sekunde. Neki su uspeli da se uhvate za drvo dok su dete i baka završili u vodi i jedan muškarac ih je držao na površini. Meštane je spasila činjenica da su imali prsluke za spasavanje.

Davljenici su prema navodima Telegram kanala Baza spaseni tek sat vremena kasnije.

Tri osobe su zatražile medicinsku pomoć nakon potonuća motornog čamca koji je evakuisao ljude iz sela Poludni u Samarskoj oblasti. - Troje pacijenata, među kojima je i jedno dete, trenutno se nalazi pod nadzorom lekara u bolnici. Stanje pacijenata je zadovoljavajuće - rečeno je za RIA u regionalnom ministarstvu zdravlja.

Istraga o incidentu je u toku.

Vlasti su naredile hitnu evakuaciju stanovišta Orenburške oblasti nakon pucanja brane na reci Ural u petak kasno uveče.

Bonus video:

01:00

Raste Lim u Prijepolju: Poplavljeno poljoprivredno zemljište u nekoliko naselja i pomoćni objketi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track