HLADNOKRVNO I PROMIŠLJATO: Pošao na porodični ručak, a kad mu je majka otvorila vrata izvadio je nož i krenuo da je UBADA (VIDEO)
Foto: Polk County Sheriff's Office

više od 70 uboda

HLADNOKRVNO I PROMIŠLJATO: Pošao na porodični ručak, a kad mu je majka otvorila vrata izvadio je nož i krenuo da je UBADA (VIDEO)

Planeta -

Uznemirujući snimak koji kruži internetom prikazuje trenutak kada je student medicine sa Floride sakrio nož iza leđa dok je išao do ulaznih vrata kuće u kojoj živi njegova mama pre nego što ju je ubo nožem „više od 70 puta“.

Emanuel Espinoza (21) išao je na porodični događaj organizovan za njegovog dedu, a njegova mama Elvija Espinoza (46) ga je pozvala da ostatne kod nje, u njenom domu koji je dva sata južno od Orlanda, za vikend.

Šokantni video prikazuje 21-godišnjaka kako obučen u tamne nijanse, svetloplave farmerke i tamnoplavu košulju,ležerno prilazi ulaznim vratima svoje majke u subotu oko 14 časova.

Dok hoda, vidi se kako nešto krije u levoj ruci i dok stiže do vrata, na snimaku se otkriva da drži nož. Espinoza pokušava da otvori vrata pre nego što ga konačno dočeka majka koja ništa ne sumnja.

Šerif okruga Polk, Grejdi Džad, rekao je da je Espinoza „upao i počeo da je bode” u trenutku kada je otvorila vrata.

"Znao je tačno gde treba da je ubode"

„Znao je gde da je tačno gde da ubode za maksimalan efekat zbog toga što studira medicinu. Imamo još jedan audio koji nećemo puštati iz unutrašnjosti kuće, gde njegova mama viče 'Mani, Mani, Mani', a on ne kaže ni jednu reč. Ubo ju je više od 70 puta”, objasnio je Džad.

On je otkrio da je Espinoza rekao da, iako je voleo svoju majku, bio je ljut na nju i „želeo je da je ubije godinama“ i da je konačno uspeo.

„Dok je pokušavala da ustane sa poda, on ju je još ubo nožem. Rekao je da je primetio da joj se ruke još uvek pomeraju pa ju je još ubo.", dodaje šerif.

Espinoza je potom detektivima u svom priznanju rekao da je posekao ruku na nož dok je ubadao majku.

„I dok je stajao kod sudopere, umivao se i hteo je da zamoli majku za lek, primetio je da je mrtva.”

U ovom trenutku, odmah nakon jezivog ubistva, Espinoza je pozvao hitnu i priznao dispečerima tragediju koja se dogodila.

Espinoza je optužen za ubistvo prvog stepena i odveden u zatvor okruga Polk.

Odavanje počasti Espinozinoj mami — koja je bila nastavnica drugog razreda u osnovnoj školi „Ben Hil Grifin mlađi“ — nakon što je šokantna vest izazvala šok u zajednici.

(Kurir.rs/ NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track